Skip to main content

Tensiuni la CNA. Laura Georgescu, șefa instituției, a smuls camera cu care Valentin Jucan transmitea ședința. Motivul: reprezentanta Antena 3 era deranjată

 
Tensiuni la CNA. Laura Georgescu, șefa instituției, a smuls camera cu care Valentin Jucan transmitea ședința. Motivul: reprezentanta Antena 3 era deranjată
valentin-jucan-razvan-chirita (1)

Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriță
Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriță

Publicitate

Demersul lui Valentin Jucan, membru CNA de a transmite, live, pe internet, a creat tensiuni. Astăzi, Mirela Bomboe, reprezentantul Antenei 3, a precizat înainte de a începe discuția despre cazul știrii false cu șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale, că refuză să fie filmată, deoarece nu este persoană publică și are dreptul la viață privată. După aceste afirmații, Laura Georgescu, președintele CNA, s-a ridicat de la masă și a mers la locul lui Valentin Jucan, unde se afla laptopul și web cam-ul folosit pentru transmisiune și a smuls camera de pe dispozitiv, astfel încât să nu o mai filmeze pe reprezentanta postului Antena 3.

„Nu aveți voie să faceți asta, doamna președinte”, i-a atras atenția Narcisa Iorga, membru CNA. La momentul respectiv, Valentin Jucan lipsea din sală.

Laura Georgescu a cerut apoi revenirea la subiectul de pe ordinea de zi, însă Narcisa Iorga a insistat și a cerut explicații legat de faptul că Antena 3 a fost lăsat să filmeze și să transmită în direct din ședința CNA pe tot parcursul discuției despre prelungirea licenței televiziunii de știri (mai bine de o oră). Asta în condițiile în care, până acum televiziunile puteau luate imagini în limita a aproximativ trei minut, la începutul ședinței, pentru ilustrare.

Narcisa Iorga – Cum s-a permis postului Antena 3 să filmeze întreaga ședință?

Laura Georgescu, fără a băga în seamă întrebarea Narcisei Iorga – Colegii, aveți întrebări pentru doamna Bomboe? Mulțumesc. Intrăm în dezbatere.

Narcisa Iorga - V-am adresat o întrebare, pe procedură, vă rog să-mi răspundeți.

Laura Georgescu - Doamna Iorga, sunteți la un punct de pe ordinea de zi. Încercați să înțelegeți unde suntem cu discuția, pe ordinea de zi, la punctul unu.

Narcisa Iorga - Procedura are sens după ce dumneavoastră ați venit și în mod abuziv ați scos această cameră. Și vă întreb, încă o dată, Regulamentul de Organizare și Funcționare (ROF) are niște prevederi. Cine a permis Antenei 3 să filmeze. Dacă s-a permis Antenei 3 să filmeze, cred că poate filma oricine, orice post de-acum încolo. S-a votat în plen o abatere de la ROF. Nu vă faceți că nu auziți sau să mă ignorați.

Laura Georgescu - Domnul Cristea, vreți să faceți propuneri la punctul unu?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • un articol din 2011: În privinţa reclamaţiei lui Cetin Ametcea, Mirela Bomboe, reprezentanta trustului Intact – din care fac parte televiziunile Antena 3 şi Antena 1 a spus că fotografia cu bloggerul, prezentată în emisiunea “În gura presei”, este publică. “Poza este pe internet. Mircea Badea a specificat sursa. Bloggerul şi-a făcut el însuşi publică poza”, a mai spus Mirela Bomboe. Acum "doamna" invoca dreptul la viata privata intr-o sedinta publica.
  • Pentru aceia care vor sa vada si momentul smulgerii camerei web, surprins in imagini, va rog sa accesati https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10426582_1432683400329669_3118529972001759190_n.jpg
  • Viață privată la ședința publică CNA? Ce să înțeleg de aici? Ce se petrece acolo privat de n-avem voie să vedem?
  • Ce autoritate au oamenii astia sa faca judecati de valoare, sa dea amenzi, sa mentina in echilibru in spatiul public, de vreme ce ei insisi she comport a ca niste primitivi?
  • Madam georgescu a facut dreptu' la FF, la Stefan Gheorghiu. Auzi nazdravanie, te duci la o sedinta publica si invoci dreptul la viata privata. Ma mir ca nu a cerut sa fie o sedinta secreta, sigur ii aproba madama. Daca bomboenica era interesata de viata privata, trebuia sa stea acasa si sa trimita pe cineva care nu este deranjat de sedintele cu caracter public.
    Inca o dovada ca pe duduia Georgescu, ca si pe reprezentantii A3, nu-i mai intereseaza legea. Pana de curand mai aveau un pic de jena, dar acum par a fi intrat in trepidatii. 37% nu pare un scor confortabil:)
    daca musiu juncan asta are sange in instalatie, daca este adevarat ce scrie in articol, are cel putin 2-3 motive pentru diverse plangeri penale.
  • Va veni o vreme cand PSD și Antenele vor pune jugul pe tara si cand nu se va mai putea face nimic pentru a trai normal. Probabil ca asa ne trebuie! Acestia suntem, asa votam. Rusine, popor roman!

Trimite un comentariu