Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca, despre cartea "Ce am făcut când am tăcut". Ce va face în continuare pe TV: "Voi prezenta știrile de la 19.00"

 

Coperta Andreea Esca

Publicitate

VIDEO. “Ce am făcut când am tăcut” este titlul cărții lansate de Andreea Esca la târgul BookFest. Un titlu sugerat de Lucian Mândruță, “prietenul meu de 150 de ani”, după cum a glumit Esca la lansare. “Mi s-a părut un titlu simpatic și potrivit”.

Cartea conține, pe lângă textele publicate în revista The One, o serie de povești și amintiri din viața jurnalistei. “Viața noastră nu este numai media”, spune Esca într-un scurt interviu video acordat Paginademedia.ro.

“Cred că oamenii știu suficient de multe despre mine ca om de televiziune. Cred că își doresc mai mult să afle se este în spatele omului de televiziune Andreea Esca”.

Ce va face Andreea Esca în TV în continuare? “Va prezenta știrile de la 19.00, după cum se vede și în acum. De la Pro TV, bineînțeles”, a declarat ea. “Niciodată nu mi-am făcut planuri pentru luna următoare. Sunt un om al prezentului, poate de aceea mă ocup de știri.”

Despre Pro TV: “Până una alta, ceea ce era la Pro TV, se vede în continuare la Pro TV”.

Andreea Esca, despre carte și televiziune

Andreea Esca: "Cred că mulți se vor regăsi în poveștile din carte"

"Cred că mulți se vor regăsi în poveștile din carte", a spus Esca la lansarea cărții.

Andreea Esca:

"Sunt povești în care mulți vă veți regăsi. Am fost copii, am avut vacanțe la țară, toți am avut bunici frumoși, pe care i-am iubit și alături de care am trăit clipe minunate, toți am avut un prim iubit, toți am avut un al doilea… Mulți dintre noi avem copii, așa încât cred că vă veți recunoaște în poveștile respective și sper să fie o lectură ușoară, dar plăcută."

"Momentul este special ales. Am vrut să o lansez în luna mai, pentru că se împlinesc zece ani de la lansarea revistei The One, unde au apărut cele mai multe dintre textele din carte."

De ce?

"Sunt cititori care poate nu au urmărit fiecare număr al revistei. Eu sunt o slabă urmăritoare de seriale. Nu am răbdare până la următorul episod și prefer să se adune mai multe și să le văd pe toate odată. Apoi, m-am gândit că sunt cititori de carte care nu vor cumpăra niciodată o revistă glossy și că ar fi bine să pun textele într-un volum.

Andreea Esca, la lansarea volumului, în standul Humanitas de la Târgul de carte Bookfest:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu