Skip to main content

Vocea României are o nouă echipă de producţie: un om de la Vocea din Cehia şi o producătoare de la Endemol Germania

 
Vocea Romaniei logo
Vocea Romaniei logo

Vocea Romaniei logoVocea României va avea o nouă echipă de producţie, venită de peste hotare, care va fi formată din Peter Majesky şi Melanie Triebel, producători cu peste 15 ani de experienţă în Germania, Cehia şi Slovacia.

Publicitate

Echipa de producţie din România îi va susţine pe cei doi specialişti. Postul anunţă că formatul Vocea României va trece prin schimbări la nivelul decorului.

Peter Majesky activează ca regizor de peste 20 de ani, iar în ultimii cinci ani a lucrat ca producător pentru multe show-uri din Cehia şi Slovacia. Peter a fost liderul echipei care a condus producţia The Voice timp de două sezoane şi a produs ediţii locale ale unor emisiuni de top precum Big brother, Pop Idol sau Are you smarter than a fifth grader?.

Mai mult, noul producător de la PRO TV s-a ocupat şi de competiţii precum Miss Slovacia, timp de patru ediţii, Miss Cehia, pentru două ediţii, Slovak Music Awards (trei ediţii), Czech Music Awards (trei ediţii) şi Farmer wants a wife.

Melanie Triebel lucrează în domeniu de 16 ani şi a început aventura în televiziune în 2008, în cadrul Endemol Entertainment Germany. Aici, Melanie a lucrat pentru show-uri ca Who wants to be a millionaire (RTL), Fear Factor (RTL), Surprise Surprise (ZDF), Deal or no Deal (SAT.1) sau Marry me (SAT.1).

Între 2007 şi 2008, a fost producătorul seriei Guinness World Records de la RTL, iar apoi a colaborat cu canalele RTL 2, ARD şi WDR pentru mai multe emisiuni interactive.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Deja suna interesant. Sa speram ca va fi asa.
  • Zebra Zebra
    Decorul arata bine, sper sa semene mai mult cu varianta americana, acolo decorul si productia este la un nivel ridicat . Sper ca asta sa fie prima editie in care castigatorul este ales pe bune! Nu de alta dar in fiecare an se remarca un artist foarte bun si castiga altul pe pile.
  • mihaita mihaita
    sasii sunt niste oameni care locuiesc prin Transilvania :)
    De curiozitate, imi puteti spune si mie o diferenta intre vechiul studio si actualul?

    De ce am eu presimtirea ca o parte din cei care folosesc acelasi tip de exprimare gen "Pro TV e cool" in realitate reprezinta acelasi individ?
    Era interesant macar un admin de la paginademedia.ro sa se uite putin prin IP-urile comentatorilor :)
  • Cosmin Cosmin
    Cel de-al 4 jurat este tudor chirila de la vama
  • ştefan ştefan
    Costy cum faci cum nu faci tot greşit ai rescris comentariul.
  • chira mihai chira mihai
    DA SUNT 4 IN COMDICATUL INTEGRAL SE ANUNTA 4 JURATI DAR NU SPUN CINE
  • kosty kosty
    PROTV stie cum sasi faca audienta si sasi surprinda publicu . Noul decor arata super . Si dabia astept sa inceapa Vocea Romaniei Portv da clasa tuturor televizunilor din Romania . Si mai ales la antena care incerca sai copie dar nu va reusi niciodata .
  • kosty kosty
    E unic. SI asa va rame PROTV stie cum sasi faca audienta si sasi surprinda publicu . Noul decor arata super . Si dabia astept sa inceapa Vocea Romaniei Portv da clasa tuturor televizunilor din Romania . Si mai ales la antena care incerca sai copie dar nu va reusi niciodata .
  • maria maria
    Mi se pare sau in clipul de prezentare al noului sezon apar 4 membri ai juriului?
  • Gaetano Gaetano
    E culoarea formatului. Daca achizitionezi un format, trebui sa-l respecti cap-coada. Asta nu inteleg cei de la L(A)nte(r)na 1 !!!
  • Gaetano Gaetano
    Zise vulpea cand nu ajunse la struguri, ca sunt acri.
  • alex alex
    Foarte tare noul studio . Protv-ul nu se va lasa mai prejos toamna asta .
  • patrik patrik
    oricum e ceva ce ,copiatorii de la antena nu vor avea niciodata .
  • mile mile
    nu ne intereseaza
  • danut danut
    am mai vazut asta.Ce iti da sa faci reclama?Un iaurt?Un pachet de biscuiti?Si ce dracu au schimbat?Ca e acelasi decor prost si rosu tipator

Trimite un comentariu

sus