Skip to main content

9 Iulie. Cine sunt cei mai mari consumatori de publicitate TV în primul semestru al anului 2014

 
Televizor
Televizor

Foto: The Guardian
Foto: The Guardian

Publicitate

BILANŢ. Procter&Gamble şi Unilever sunt companiile cu cele mai mari volume de publicitate TV, în primele şase luni ale acestui an. Dar bugetele de publicitate au fost mai mici decât anul trecut, arată o analiză Forbes România.

Campaniile de publicitate TV pentru brandurile deţinute de Procter&Gamble au acumulat 37.838 puncte de audienţă (Gross Rating Points – GRP) pe targetul comercial (18 – 49 de ani), în primul semestru din acest an. (Pe baza punctelor de audienţă, clienţii publicitari cumpără timpi de publicitate la televiziuni.) Volumul de audienţă al Procter&Gamble este mai mic cu 6,6% faţă de cel din aceeaşi perioadă a anului trecut. P&G este cel mai mare investitor în publicitate pe televiziune.


Cei mai mari consumatori de publicitate TV în primul semestru al anului 2014


DOCUMENTAR. Seria documentară "Cu ochii la stele", în care realizatorul abordează subiecte precum clima spaţială, explorarea spaţiului, Calea Lactee şi alte galaxii, va fi difuzată începând din 10 iulie, în fiecare joi, de la ora 23.00, la BBC Knowledge, scrie Mediafax.

În cele trei părţi ale acestei serii, realizatorul Dara O Briain este asistat de profesorul Brian Cox, de Mark Thompson şi de Liz Bonnin.
BBC Knowledge descoperă spaţiul în seria documentară "Cu ochii la stele"


AFILIERE. Compania de comunicare Links Associates a semnat un contract de afiliere pentru România si Serbia la reţeaua internaţională Edelman,scrie Wall-Street.ro.

Prin acest parteneriat Links Associates va avea acces la o reţea globală cu 65 de birouri şi peste 5.000 de angajati. „Am fost inspiratp timp de 20 de ani de modelul Edelman de antreprenoriat şi viziune în domeniul comunicării. Compania pe care am creat-o acum şapte ani a adoptat aceeaşi filosofie, aceea de a crea modele noi de comunicare”, a spus Corina Vintan, CEO Links Associates.
Links Associates se afiliaza la reteaua Edelman in Romania si Serbia


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus