Skip to main content

Ce plănuiește Pro TV pentru această toamnă: MasterChef de două ori pe săptămână și un nou format reality

 

Juriu MasterChef

Publicitate

Cum va arăta grila Pro TV din toamnă? Postul va avea cinci seri din șapte producție locală. Show-ul Masterchef va fi difuzat de Pro TV de două ori pe săptămână în această toamnă. Anunțul a fost făcut de Christoph Mainusch în videoconferința cu investitorii, în care au fost anunțate rezultatele financiare ale Central European Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV.

Informația a fost postată ulterior pe Twitter de Robert Berza, un veteran al online-ului și fost șef al diviziei internet din CME.

Unul dintre cei doi director executivi ai CME a mai spus că postul va lansa în această toamnă și un show reality

Christoph Mainusch „În România, pentru a combate investițiile competitorilor în această toamnă, vom difuza o nouă ediție a show-ului Vocea, episoade noi MasterChef de două ori pe săptămână în prime-time și vom introduce un nou format reality. Cu această programare, la care se adaugă și Las Fierbinți, vom putea să oferim telespectatorilor conținut local cinci seri pe săptămână.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Asa zisa generatie pro, acum au soti/sotii, copii
  si au trecut la next level: antenele si emisiunile in care se spala rufele in public, bashca facaturile de "reality shou" ...
  Inventati generatia ratatilor !
 • Acest sezon din MasterChef va fi la fel ca emisiunea lui Varlan de la antena1 ...
  Florin Scripca, bucatarul care prezinta reteta de shaorma se vrea jurat de MasterChef ? Vai si amar de concurentii care vin cu ceva elaborat, sofisticat, mai tare si mai gustos decat ce pregateste fastfudistul de FOA !
  Arata ca un pechinez care latra cand vede boabe pentru caini.
  Din toamna si KanalD va avea audiente mai mari decat ProTV...
 • nu sunt in masura sa spun daca a fost bun sau nu.
  Schimbarea unei mentalitati invechite tind sa cred ca e un lucru bun, ce s-a pus in loc, tind sa cred ca nu!
 • Se vede ca n-ai inteles NIMIC din Generatia PRO!
  Era un slogan de marketing,foarte bun de altfel,care incerca sa stimuleze identitatea personsala si gandirea libera a noii generatii,care sa nu mai fie indoctrinate,cu aceleasi mizerii comuniste,a fost daca vrei anii 80 in variant romaneasca!
 • Sincer, grila este slabuta, nu cred ca vor mai face audientele de odiniora. putine productii premium, unde e show-ul de dans ???
 • care generatie Pro a murit odata cu revista cu acelasi nume, la inceputul anilor 2000 asa ca Expertul ar trebui sa se actualizeze cu faptul ca e singur
 • :) 100 likeuri.

  Un lucru este cert, nu este angajat PRO, pentru ca era deja disponibilizat.
  Este doar un mare mare pasionat.
  Un superb exemplar din generatia Pro.
 • Dar pe ceilalti ( garnitura veche de chefi ) i - ai cunoscut dinainte de a aparea la PRO TV ? Cine sau mai bine zis cati dintre romani ii cunosteau ??!!
 • Mi-l şi imaginez pe omuleţul ăsta, cum stă el închis în cameră, roşu la faţă, cu venele umflate pe frunte, ochii bulbucaţi, strângând din dinţi în timp ce un strop de transpiraţie i se scurge pe obraz, cu un teanc de grafice pe birou ale situaţiei ProTV vs. A1 şi un alt teanc imens lângă birou cu reviste ProTV Magazin colecţionate de-a lungul anilor, cum bate el în taste agresiv, dând în acelaşi timp refresh la pagină să nu care cumvă să mai apară între timp vreun post nou ce conţine-n titlu cuvântul PRO şi să-l rateze. Aşa fetiş straniu, of!

Trimite un comentariu