Skip to main content

După plecarea lui Victor Slav, reprezentanții Pro TV anunță schimbări la știri și la meteo

 

victor slav

Publicitate

Pro TV anunță schimbări la programul Meteo după ce reprezentanții postului au decis să renunțe la Victor Slav, unul dintre cei mai vechi prezentatori de la meteo. Schimbări vor fi și în grafica știrilor și a programului meteo.

Până la venirea unui nou înlocuitor pentru Slav, programul îi va avea în continuare pe Florin Busuioc și pe Magda Pălimaru.

„Colaborarea dintre Victor Slav și Pro TV a fost întreruptă cu acordul ambelor părți. Pentru rubrica meteo vom aduce un suflu nou, o persoana pasionată și entuziastă”, a declarat pentru paginademedia.ro Alina Bratucommunication manager Pro TV. 

În următoarea perioadă Știrile Pro TV și programul meteo vor trece prin schimbări la nivel grafic, a mai spus reprezentantul Pro TV pentru paginademedia.ro.

În continuare, răspunsurile reprezentantului Pro TV:

De ce a decis Pro TV sa renunțe la colaborarea cu Victor Slav? Pro TV a întrerupt total colaborarea cu el sau veți mai lucra pe alte proiecte?

Colaborarea dintre Victor Slav și Pro TV a fost întreruptă cu acordul ambelor părți. În acest moment nu sunt în plan alte proiecte pentru Victor. Pentru rubrica meteo vom aduce un suflu nou, o persoana pasionată și entuziastă.

Veți mai renunța la alte persoane din echipa de la meteo sau din echipa de prezentatori a știrilor? 

Echipa știrilor, incluzând colegii de la meteo, rămâne neschimbată. Florin Busuioc și Magda Pălimaru vor continua să aducă zilnic românilor informații despre vreme.

Ce schimbări va aduce programul meteo? Studio? Prezentatori?

Locul lui Victor Slav va fi ocupat curând de o prezență inedită și proaspătă. Știrile Pro TV se vor bucura de un nou studio și o nouă imagine, incluzând îmbunătățirea graficii pentru rubrica meteo.

De ce s-a considerat că este nevoie de o schimbare în cadrul programului meteo de la Pro TV?

Evoluezi atunci când faci schimbări, îmbunătățiri și ai alături oamenii potriviți. Pro TV este liderul televiziunilor din România deoarece s-a adaptat așteptărilor telespectatorilor și le-a adus pe ecran oameni ce au puterea de a deveni exemplu. Promisiunea noastră este că vom continua să îmbunătățim viața românilor oferindu-le programe și formate TV de top, povești de succes și exemple pozitive care să-i inspire, informeze, distreze.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Emisiunea lui mărită este un mare exemplu- numai romi maneliști, pitipoance siliconate , se vorbește cu " decât"; probabil este exemplu Pt copilul lui măruntă
  • Victor SLAV trebuia să se numească Victor SLAB, atât în ceea ce priveşte activitatea sa la Pro Tv cât şi în materie de gusturi la femei.
  • ”Pro TV (...) le-a adus pe ecran oameni ce au puterea de a deveni exemplu.”
    Asta e piar-leza fetelor care cred ca daca trimit astfel de texte celor care pun intrebari chiar comunica eficient in numele companiei de la care incaseaza un salariu.
    Si in astfel de ”comunicari” mai apar si perle de genul celei de mai sus. Pe bune ? Care din manelistii adusi de Pro TV si consacrati ca vedete de televizor au puterea de a deveni un exemplu ? Si pentru cine ?
  • O pierdere nu este cu siguranta...sa vedem ce domnisoara ii va lua locul...si cine se incalzeste sa o inlocuiasca pe Magda Palimaru...
  • de ce sa nu fie castig? cand scapi de o nulitate absoluta se poate considera ca ai castigat ceva. ai castigat oportunitatea de a pune in locul nulitatii absolute pe cineva decent.

Trimite un comentariu