Skip to main content

După plecarea lui Victor Slav, reprezentanţii Pro TV anunţă schimbări la ştiri şi la meteo

 
victor slav
victor slav

victor slav

Publicitate

Pro TV anunţă schimbări la programul Meteo după ce reprezentanţii postului au decis să renunţe la Victor Slav, unul dintre cei mai vechi prezentatori de la meteo. Schimbări vor fi şi în grafica ştirilor şi a programului meteo.

Până la venirea unui nou înlocuitor pentru Slav, programul îi va avea în continuare pe Florin Busuioc şi pe Magda Pălimaru.

„Colaborarea dintre Victor Slav şi Pro TV a fost întreruptă cu acordul ambelor părţi. Pentru rubrica meteo vom aduce un suflu nou, o persoana pasionată şi entuziastă”, a declarat pentru paginademedia.ro Alina Bratucommunication manager Pro TV. 

În următoarea perioadă Ştirile Pro TV şi programul meteo vor trece prin schimbări la nivel grafic, a mai spus reprezentantul Pro TV pentru paginademedia.ro.

În continuare, răspunsurile reprezentantului Pro TV:

De ce a decis Pro TV sa renunţe la colaborarea cu Victor Slav? Pro TV a întrerupt total colaborarea cu el sau veţi mai lucra pe alte proiecte?

Colaborarea dintre Victor Slav şi Pro TV a fost întreruptă cu acordul ambelor părţi. În acest moment nu sunt în plan alte proiecte pentru Victor. Pentru rubrica meteo vom aduce un suflu nou, o persoana pasionată şi entuziastă.

Veţi mai renunţa la alte persoane din echipa de la meteo sau din echipa de prezentatori a ştirilor? 

Echipa ştirilor, incluzând colegii de la meteo, rămâne neschimbată. Florin Busuioc şi Magda Pălimaru vor continua să aducă zilnic românilor informaţii despre vreme.

Ce schimbări va aduce programul meteo? Studio? Prezentatori?

Locul lui Victor Slav va fi ocupat curând de o prezenţă inedită şi proaspătă. Ştirile Pro TV se vor bucura de un nou studio şi o nouă imagine, incluzând îmbunătăţirea graficii pentru rubrica meteo.

De ce s-a considerat că este nevoie de o schimbare în cadrul programului meteo de la Pro TV?

Evoluezi atunci când faci schimbări, îmbunătăţiri şi ai alături oamenii potriviţi. Pro TV este liderul televiziunilor din România deoarece s-a adaptat aşteptărilor telespectatorilor şi le-a adus pe ecran oameni ce au puterea de a deveni exemplu. Promisiunea noastră este că vom continua să îmbunătăţim viaţa românilor oferindu-le programe şi formate TV de top, poveşti de succes şi exemple pozitive care să-i inspire, informeze, distreze.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costara costara
    Slav a refuzat sa faca o lunga telenovela din viata sa pe ecranul Pro TV , asa ca l-au dat afara.
  • didi didi
    gagica lui moga? probabil o vrea moga mai aproape...
  • seegerr seegerr
    Il va inlocui Corespondenta Stirilor de la Protv Iasi
  • Ursulina Ursulina
    Emisiunea lui mărită este un mare exemplu- numai romi maneliști, pitipoance siliconate , se vorbește cu " decât"; probabil este exemplu Pt copilul lui măruntă
  • n n
    Victor SLAV trebuia să se numească Victor SLAB, atât în ceea ce priveşte activitatea sa la Pro Tv cât şi în materie de gusturi la femei.
  • n n
    Dacă n-o dau afară pe dinţoasă, Pro Tv-ul nu se va primeni în veci.
  • Pandele Pandele
    ”Pro TV (...) le-a adus pe ecran oameni ce au puterea de a deveni exemplu.”
    Asta e piar-leza fetelor care cred ca daca trimit astfel de texte celor care pun intrebari chiar comunica eficient in numele companiei de la care incaseaza un salariu.
    Si in astfel de ”comunicari” mai apar si perle de genul celei de mai sus. Pe bune ? Care din manelistii adusi de Pro TV si consacrati ca vedete de televizor au puterea de a deveni un exemplu ? Si pentru cine ?
  • geo geo
    O pierdere nu este cu siguranta...sa vedem ce domnisoara ii va lua locul...si cine se incalzeste sa o inlocuiasca pe Magda Palimaru...
  • jiji jiji
    de ce sa nu fie castig? cand scapi de o nulitate absoluta se poate considera ca ai castigat ceva. ai castigat oportunitatea de a pune in locul nulitatii absolute pe cineva decent.
  • cristi cristi
    cine considerea ca plecarea lui Slav este o pierdere? chiar nu este nici pierdere si nici castig!

Trimite un comentariu

sus