Skip to main content

INTERCEPTĂRI. Duicu: Deci, te implor! Te rog mult de tot, las-o! Badin: Bine. Luni o să-ţi dau un SMS cu un cod IBAN să dai până miercuri ceva

 
andrei-badin-4100_01
andrei-badin-4100_01

andrei-badin-4100_01Te rog din sufletu' meu, hai ca ne vedem, mai vorbim noi doi. Te rog eu mult las-o! Te rog din sufletu' meu! Te rog mult de tot! Deci, te implor! Te rog mult de tot, las-o!”, i-a spus Adrian Duicu, fostul şef al Consiliului Judeţean al Mehedinţi lui Andrei Bădin. Discuţia apare în interceptările din rechizitoriul DNA, HotNews, care citează Agerpres.Bine. Luni o sa-ti dau un SMS cu un cod IBAN sa dai pana miercuri ceva, sa plec”, i-a răspuns Andrei Bădin.

Publicitate

Bădin a fost trimis ieri în judecată de DNA pentru luare de mită. El ar fi primit 5.000 de lei de la Adrian Duicu pentru a opri o serie de dezvăluiri legate de Ministrul Mediului, Rovana Plumb. De menţionat că denunţul în acest caz a fost făcut chiar de către Duicu.

Potrivit informaţiilor publicate de HotNews, care citează Agerpres, pe 29 iulie 2013, Adrian Duicu a fost sunat de Andrei Badin, prilej cu care acesta din urma i-a transmis lui Duicu ca va continua emisiunile:

DUICU: Te-am sunat astazi cum am vorbit cu tine.
BADIN: Nu ti-am raspuns ca nu vreau sa ma bag in povestea cu... cucoana! Nu vreau sa m-amestec in povestea cu cucoana! Vreau sa-mi... o tin... Treaba ei cu cine si cum a facut asa, cu mine nu face nicio intelegere!... Ti-am explicat, nu vreau sa ma bag. Tu ai insistat. Treaba ta! Eu n-am... n-am ce sa fac cu ea, n-am... Nici n-am incredere in povestile ei! (...) Vezi ca maine ti-l ... pe primaru' din Orsova!

„In acest context, in ultima emisiune realizata inainte de a pleca in concediu, cea din data de 2 august 2013, Andrei Badin a revenit la subiectul Rovana Plumb, caruia i-a consacrat cea de a doua parte a emisiunii (incepand cu ora 18,54)”, se arata in rechizitoriu, publicat de Hotnews, care citează Agerpres.

In ziua de 2.08.2013, intre Duicu si Badin s-a purtat urmatoarea convorbire:

DUICU: Te rog din sufletu' meu, hai ca ne vedem, mai vorbim noi doi. Te rog eu mult las-o! Te rog din sufletu' meu! Te rog mult de tot! Deci, te implor! Te rog mult de tot, las-o!
BADIN: Bine. Luni o sa-ti dau un SMS cu un cod IBAN sa dai pana miercuri ceva, sa plec.
DUICU: Bine. Da, ma. Da.
BADIN: Bine.
DUICU: Ba, te rog din suflet!
BADIN: Bine. Dupa 20, o sa vin la tine.

Pe 6 august 2013, Badin i-a transmis lui Duicu contul in care sa depuna 5.000 de lei.

Dupa primirea acestei sume de bani, emisiunile realizate de Andrei Badin nu au mai abordat subiectul referitor la presupusele nelegalitati savarsite de Rovana Plumb si de fiul sau (cel mult fiind abordate teme legate de activitatea ministeriala a acesteia).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    cât de Bădin trebuie să fii ca să te faci de râs și să te compromiți pentru 5000 de lei? oare grăsuțul nu lua bani de concediu de la beunu?
  • Votantul Votantul
    Si ce serios parea !!Iar el era cu degetelele in borcanasul cu miere !!!Se credea justitiar si el saracul era un infractor !!!!
  • Andrei Andrei
    Te-ai fi asteptat mai mult de la un jurnalist. Cum dracu sa iei spaga intr-un cont bancar?! Cum dracu sa vorbesti la telefon chestii?! Duicu insista sa se vada cu Badin, iar Badin da totul pe goarna la telefon. Cat de prost...
  • geo geo
    Cum...moralistul Badin a comis-o...ma asteptam sa calce pe bec vreunul de la Realitatea da vad ca astia de la B 1 sunt fomisti rau de tot...cred ca sunt mult in urma cu salariile daca se preteaza la chestii din astea simbolice...de numai 5.000 lei...

Trimite un comentariu

sus