Skip to main content

Mediafax Group renunță la protvmagazin.ro și apropo.ro și lansează apropotv.ro

 

apropotv

Publicitate

Mediafax Group a lansat astăzi portalul apropotv.ro, ce conține informații despre programe TV, dar și de timp liber sau știri cu vedete.

Noul site ia locul protvmagazin.ro și apropo.ro. De altfel, cei care accesează protvmagazin.ro sunt redirecționați către noul portal, unde este afișat următorul text: „Pagina căutată de tine nu mai există. De astăzi îți punem la dispoziție apropotv.ro – cel mai complex produs de entertainment din online-ul romanesc”.

„Nu mai există Pro TV Magazin și nici apropo.ro. Ambele se duc în Apropo TV”, a declarat pentru paginademedia.ro Orlando Nicoară, directorul general al Mediafax Group.

„Am cumulat echipele, echipa de la Apropo TV și cu cea de la Pro TV Magazin. Iar coordonator este Nicoleta Nicolae, cea care se ocupa de Pro TV Magazin”, a mai spus Nicoară.

Ce aduce nou apropotv.ro? 

„Este partea aceea de going out. Și o să mai aducă ceva suplimentar, dar din toamnă. Atunci vom lansa un nou modul”, a explicat șeful Mediafax Group.

Printre secțiunile site-ului nou lansat se numără Program TV, Cinema, Timp liber, Centrul vechi, Lifestyle și Video.

apropotv.ro are și o secțiune amplă de Timp liber cu informații despre Evenimente, Cafenele, Ceainării și Restaurante.

În octombrie 2013, Mediafax a închis ghidul Pro TV Magazin, după cum paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate AICI. De altfel, din informațiile noastre Mediafax Group nu mai poate folosi brandul Pro TV. La momentul respectiv, reprezentanții companiei declarau pentru paginademedia.ro că urmează să lanseze un nou proiect.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Site-ul ApropoTV.ro apartine Mediafax si este realizata de o echipa de angajati ai Mediafax, sub conducerea lui Orlando Nicoara.
    Emisiunea TV ApropoTV apartine ProTV si este realizata de Andi Moisescu si echipa sa.
    Intre cele 2 de mai sus nu exista nicio legatura sau colaborare.
  • S-or fi cumulat ele echipele, dar prin excludere. Ia verificati cati oameni au fost dati af..., pardon "reziliati pe cale amiabila". Functionarea asta pe baza de comunicate exclusive nu e chiar deontologica...

Trimite un comentariu