Skip to main content

Ovidiu Ioanițoaia, pentru a patra oara în juriul care alege cel mai bun fotbalist european

 

ioanitoaia - sursa - kmkz

Publicitate

Ovidiu Ioanițoaia, directorul cotidianului Gazeta sporturilor, este pentru a patra oară consecutiv în juriul care va alege cel mai bun fotbalist din Europa în anul 2013.

Procesul de vot la care va participa Ovidiu Ioanițoaia (singurul jurnalist din România membru al juriului) se va desfășura la 27-28 august în Monte Carlo.

UEFA și European Sports Media se ocupă de organizarea evenimentului care desemnează cel mai bun fotbalist din Europa pentru anul 2013.

Până la votul din 27-28 august, are loc o sesiune preliminară, în care jurații din fiecare țară își trimit opțiunile. La sfârșitul lunii august, se alege câștigătorul și are loc festivitatea de premiere.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Stratoane, te-ai sculat prea de dimineata? Ioanitoaia nu e evreu, dupa cum nu e nici oltean. Ai vazut tu evrei nascuti in familie de tarani la Peris si crescuti la Giurgiu? Nu, deci, nu ai nimerit-o.
  • Ioanitoaia e si azi liderul presei sportive romanesti. L-am urmarit la tvr in timpul mondialelor si am vazut un om pregatit si cu sarm. Poanta cu Poarta Alba a facut toti banii.
  • 70% din ei voteaza pe cine prefera ,restul voteaza dupa performante .au fost atatea cazuri cand unii jucatori au evoluat f slab dar au castigat un premui individual ultimul fiind messi care a fost total pe dinafara in meciurile decisive ale argentinei dar castigat balonul mondialului doar pentru ca e messi .urat

Trimite un comentariu