Skip to main content

SECȚIUNE SPECIALĂ. Galerie foto. Ciucaș aduce natura la metrou

 

banner vezi toate articolele

Publicitate

1 (1)

SECȚIUNE SPONSORIZATĂ. Proiectul Ciucaș, început în luna iunie în stația Piața Sudului, a reprodus o mică parte din natură pentru călătorii care așteaptă metroul. Ciucaș încurajează relaxarea și starea de bine.

În luna iulie, proiectul a fost mutat în stația Obor care, timp de o lună, are „un nou nume” – „Stația cOBOR să mă relaxez”.

Proiectul a fost conceput de The Media Partneship și a fost implementat de grupul de companii Spectacular, care gestionează spații de publicitate în stațiile de metrou.”

2 3

banner vezi toate articolele

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Disperare mare cu campaniile astea publictare de la metrou si nu numai. Cel putin in Bucuresti toate bulevardele sunt pline de panouri/reclame stradale. Pare ca piata/consumul isi revine dar e doar o bula de aer. Orice criza economica este asemenea unui tsunami. In 2008 a avut loc cutremurul financiar urmat de primul val al crizei, val care in acest moment pare ca a trecut. Insa ar trebui sa ne pregatim pentru ce e mai rau pentru ca urmeaza sa vina valul cel mare iar asta va rade cam tot ce va gasi in calea lui.

Trimite un comentariu