Skip to main content

SECȚIUNE SPECIALĂ. Galerie foto cu proiecte inedite: Stația de metrou Aurel Vlaicu, corespondență cu un peisaj de vis al României

 

banner vezi toate articolele

Publicitate

1

SECȚIUNE SPONSORIZATĂ. Continuăm astăzi prezentarea proiectelor speciale de publicitate realizate în stațiile de metrou de-a lungul timpului. Astăzi, cum a ajuns stația de metrou Aurel Vlaicu o bucată dintr-un peisaj de vis din România.

In 2012 Volsbank a sarbatorit 12 ani de activitate in Romania. Dorindu-si sa creeze ceva deosebit pentru public cu aceasta ocazie, Volsbank a construit un proiect spectacular, transformand statia de metrou Aurel Vlaicu intr-o replica a lacului de acumulare Oasa.

Imaginile tridimensionale amplasate pe coloanele, podeaua si peretii statiei i-au facut pe calatori sa simta, fie si pentru un moment, ca au evadat din cotidian si au calatorit pe marginea lacului Oasa, facand asteptarea metroului mai placuta.

Lacul Oasa se afla pe cea mai inalta sosea din Romania, soseaua Transaplina, si apare pe lista celor 273 de locuri extraordinare de vizitat in Romania.

Proiectul a fost conceput de BBDO Group ca parte a campaniei aniversare Volsbank si a fost implementat de grupul de companii Spectacular, care gestionează spații de publicitate în stațiile de metrou.

2

3

4

Citește și:

banner vezi toate articolele

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu