Skip to main content

Tabelul preliminar al creanțelor: Evenimentul zilei, datorii de 3,7 milioane de euro. Cine sunt principalii creditori

 

Foto: Gandul
Foto: Gandul

Publicitate

Editura Evenimentul și Capital, firmă intrată în insolvență la în luna martie a acestui an, înregistrează datorii totale de 16,8 milioane de lei (în jur de 3,7 milioane de euro), conform tabelului preliminar al creanțelor, publicat de site-ul antițepari.ro.

Fiscul are cea mai mare sumă de recuperat, de 7,7 milioane de lei (1,7 milioane de euro), potrivit tabelului preliminar.

Cu excepția Fiscului, principalii creditori sunt Dan Andronic și soția acestuia, Monica Andronic.

Singura creanţă garantată, în valoare de 1,5 milioane de lei, este deţinută de Monica Andronic, soţia asociatului majoritar Dan Cătălin Andronic. Acesta, la rândul său, deţine asupra firmei o creanţă chirografară de 4.717.695 lei, iar o altă persoană fizică, Andrei Aurel, are o creanţă chirografară de 1.625.184 lei, mai arată site-ul  antițepari.ro.

Un alt important creditor chirografar este societatea DA COMUNICATION &MEDIA SRL, la care Dan Cătălin Andronic şi Monica Andronic figurează ca asociaţi.

Administratorul judiciar susţine că dacă nu ar fi fost percepute penalităţi de întârziere pentru neplata la termen a obligaţiilor fiscale, firma ar fi fost profitabilă.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu