Skip to main content

Titlurile zilei în cazul CAS-Ponta-Băsescu: Cum au picat oralul “ca la MTO” premierul și ministrul finanțelor. Bomba cu CAS, aruncată de la un Palat la altul.

 

Adevarul Basescu - Ponta

Publicitate

Adevărul și Gândul au încercat variante mai creative în cazul întâlnirii, pe tema reducerii CAS, dintre Traian Băsescu, pe de o parte și Victor Ponta și ministrul finanțelor Ioana Petrescu, de cealaltă parte.

Bomba cu CAS, aruncată de la un palat la altul, scrie Adevărul. Președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta s-au contrat pe efectele reducerii CAS cu 5 puncte procentuale și pe acoperirea necesarului de finanțare pe anul viitor, notează ziarul

Cum au picat oralul “ca la MTO” premierul României și ministrul Finanțelor, titrează gândul.info.

Publicația online explică și ce înseamnă MTO: în eng. medium term budgetary objective

Gândul: Faza întâlnirii a constituit-o momentul în care Traian Băsescu i-a spus premierului că „avem şi MTO care înseamnă 5-6 miliarde”. Victor Ponta s-a blocat, neştiind cum să răspundă la o asemenea „provocare” economică.

Alte titluri din presa scrisă și din online pe această temă. De notat că subiectul nu există pe site-urile Antena3.ro și RomaniaTV.net.

Evenimenul zilei: "Ioana Petrescu s-a făcut de râs la Cotroceni"

România liberă: "Reducerea CAS de la 1 octombrie, tot mai puțin probabilă. Președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta nu au reușit să ajungă la o înțelegere în privința reducerii CAS cu 5% de la 1 octombrie."

Digi 24: “Bădăranul” și “Mincinosul” – nou război între președinte și premier. Declarații în oglindă

Realitatea.net: Negocieri imposibile pe tema CAS. Băsescu: "Avem şi MTO-ul...". Ponta: "Poftiţi?"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Oare de ce paginademedia nu a avut o abordare similara pentru alte subiecte, cum ar fi cazul Bercea-Basescu? Pentru ca nu serveste stapanului, evident!!!

Trimite un comentariu