Skip to main content

UPC, sanctionata de Protectia Consumatorilor in cazul pachetului Extra Fotbal cu Look TV

 
UPC, sanctionata de Protectia Consumatorilor in cazul pachetului Extra Fotbal cu Look TV

Look TV Aici este fotbalul

Publicitate

Compania de cablu UPC a fost sanctionata de Autoritatea Nationala pentru Protecta Consumatorilor in cazul pachetului Extrafotbal cu Look, introdus automat in grila de programe.

ANPC a dispus "incetarea practicii incorecte, prin rectificarea ofertei speciale FAN cu optiunea Extra Fotbal inclusa, cu mentionarea tarifului aferent urmatoarelor 21 de luni din contract".

Anuntul sanctiunii a fost publicat de UPC in ziarul Curierul National si prezinta oferta modificata. Din aceasta lipseste si indemnul "Nu reinnoi contractul cu furnizorul tau actual de cablu, pentru ca ai o oferta speciala de la UPC cu doar 44,5 lei", asa cum era in prima varianta, prezentat de paginademedia.ro.

In noua formula, dupa decizia ANPC, oferta UPC spune doar "Ai o oferta speciala de la UPC, cu doar 44,5 lei".

Textul sanctiunii a fost publicat pe 29 si pe 30 iulie in ziarul Curierul National, ziar cu un tiraj difuzat zilnic in aproape 3.500 de exemplare, conform BRAT, pentru perioada ianuarie-martie 2014.

Până la ora publicării acestei ştiri, reprezentanţii ANPC nu au răspuns întrebărilor paginademedia.ro.

upc

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mishu mishu
    Ia sa citesti dnul ziarist "oferta" initiala si sa ne zici si noua cam pe unde este scris pretul abonamentului dupa expirarea celor 3 luni de megaoferta! OPCul a vazut si asta?
  • zugu zugu
    Nu e adevarat, in UE publicitatea comparativa e interzisa prin directiva. In SUA e legala si se practica la scara larga, in UE nu.
  • Ilarie Ilarie
    Esti complet pe dinafara. Nu mai e look tv la dolce de 2 zile. Iti este afisat un mare mesaj cu scuze cand deschizi postul. La rds de pe 30 iunie nu mai e. Doar la upc mai poti gasi look-ul
  • Felix Felix
    Si uite cine a avut tupeul sa-i urmeze...Romtelecomul. Ce facem tovarasi aici, ne mutat toti pe stadioane? Noi am fi dispusi sa mergem...dar construiti voi stadioane de 100 de mii de locuri sa vedeti ca nu se mai plange omul de rand ca nu poate urmari meciurile pe tv
  • maximagheiala maximagheiala
    S-a dus rcs cu jalba-n protap peste tot numai sa nu dea liga.
  • cucuruz cucuruz
    Cred ca stiau de la bun inceput ca urmeaza un mic avertisment si si l-au asumat. Si-au atins scopul si sunt si singurii cu Liga1. Eu mi-am luat gandu ca o sa vad meciurile la rds
  • viorel viorel
    NU ŞIU CE CONSUM AU IN PLUS DE VOR SĂ MAI ADAUGE 10 LEI LA ABONAMENT ... AU DEPISTAT CĂ ROMÂNII-S PROŞTI ŞI MERGE-AŞA ....
  • cotcodaceii cotcodaceii
    Comparatiile intre preturile la abonamente sunt retardate. Loganul costa tot cat costa un Mercedes? Un mercedes cu mai multe optiuni e la fel de ieftin ca unul chel?? UPC sunt mai premium si asta o stie toata lumea. Daca iti permiti, te abonezi la ei, daca nu pui ntena de camera sau un umeras indoit
  • corsicanu corsicanu
    Ceva or fi gresit si ei ca asa e-n tenis. Dar in momentul asta au asul din maneca. Romtelecom nu mai da meciurile din Liga1 si toata chestia e facuta cu mare scandal. Cu contract gata de semnare, directorul lor s-a tirat "in vacanta" si niciun director nu e de gasit. Asta teapa data abonatilor care au fost mintiti ca pot sa vada Liga1.
  • stefan stefan
    Romanu ar vrea veceu poleit cu aur da' sa nu plateasca nimic pe el. Nimic. Sa vedem ce se intampla mai departe pentru ca de azi nici romtelecom nu mai da campionatul. Ia sa-i vezi acum pe aia care faceau pe interesantii pe aici ca upc e nasol, cum merg la ghiseu la nasolu' de upc.
  • homo zevzecus homo zevzecus
    de unde atata naivitate (Cu P mare)?? Sanctiune pentru ce?? Se vorbeste despre practici incorecte?? Care sunt alea?? Un flayer de promovare?? Fiti seriosi! E doar marketing mai agresiv si e facut intr-un moment foarte bun pentru ei si foarte greu pentru concurenta.
  • Everstu Everstu
    Bah baieti si eu mi-as promova agresiv produsul mai ales ca e cam unic. EXACT. Ultima bomba: doar la UPC se vede Liga1. Si uite ca vor fi foarte cautati. Eu sunt abonat romtelecom (in curand fost abonat, sper) si am avut surpriza vietii azi.
  • Cancanul Cancanul
    Ce ne mai place cancanul si cate s-au mai scris cu Liga asta. In primul rand nu au facut nimic ilegal. Si asta cu "practica incorecta" e fortata. Dar intr-o tara cu mentalitate comunista nu te poti astepta la altceva. Oricum pot face cam ce vor si ce-i taie capul, e treaba lor. Eu sunt bucuros ca vad campionatul pentru ca pe stadion e din ce in ce mai periculos. Mai nou interlopii au angajat sportivi sa bata suporteri. DA DA DA s-a intamplat la Rapid cand fratii Stoica au dat cu brandu in stanga si-n dreapta
  • Roberto Baggio Roberto Baggio
    Nu sunt societate de binefacere si pretul reflecta cheltuielile plus adaosul. Asa e peste tot. Si la benzina si la paine si la taxe. Nu-ti place, nu cumpara. Si pe mine m-au cam ridicat de pe closet cu schimbarile lor dar am pus in balanta si am decis ca sunt mai multe puncte pozitive asa ca am ramas clientul lor. Si daca pleci nu vor plange pentru ca de la rcs si de la romtelecom se pleaca masiv spre ei.
  • Liviu C Liviu C
    Marketingul e marketing si genul asta se practica si la audi, bmw, pepsi si o gramada. Asta cu sanctiunea e ca sa-si justifice si dezbracatii aia de la ANPC "activitatea". Pana la urma urmei e si normal sa-si promoveze cat mai agresiv un produs pe care doar ei il au. Azi e peste tot stirea ca Romtelecom nu mai da Liga..

Trimite un comentariu

sus