Skip to main content

26 August. Stelian Tănase are doi consilieri noi la TVR: Liana Săndulescu şi Lucian Romaşcanu

 
stelian_tanase adevarul 2
stelian_tanase adevarul 2

stelian_tanase adevarul 2

Publicitate

MUTARE. Directorul General al TVR, Stelian Tănase, şi-a îmbogăţit echipa de consilieri cu două noi nume: Liana Săndulescu, pentru zona editorială – strategie, relaţia cu junaliştii şi Lucian Romaşcanu, în domeniul managementului – dezvoltare, marketing, vânzări, anunţă Adevărul.

Pentru partea de strategie a fost aleasă Liana Săndulescu, producător TV, care lucrează în Televiziunea Română din anul 1989 şi care a fost coordonator cu atribuţii de director al canalului TVR 2.


Pentru zona de management - dezvoltare, marketing şi vânzări, în echipa de consilieri ai directorului general a fost cooptat Lucian Romaşcanu, care vine după o experienţă îndelungată în managementul instituţiilor de presă. În ultimii ani, el a fost director executiv în cadrul Dogan Media International.

Stelian Tănase are încă doi consilieri noi la TVR: Liana Săndulescu şi Lucian Romaşcanu


JURNALIŞTI LA RĂZBOI. Doi jurnalişti de la un ziar din Crimeea, peninsula ucraineană anexată de Rusia în martie, au fost daţi dispăruţi în Ucraina de duminică, a anunţat luni publicaţia, scrie Mediafax.
Începând de duminică, de la ora 18.30 GMT (21.30, ora României), "nu am mai avut nicio veste" de la Maksim Vasilenko, fotograf la ziarul "Krîmski Telegraf", care lucra de asemenea pentru AFP şi agenţia rusă RIA Novosti, şi de la colega sa, jurnalista Evghenia Koroliova, a declarat redactorul-şef al ziarului, Maria Volkonskaia.
"Evghenia a sunat-o ieri (duminică) seara pe o prietenă, afirmând că activişti din grupul ultraradical ucrainean Pravîi Sektor i-au dat jos din autobuzul" la bordul căruia cei doi jurnalişti se întorceau în Crimeea, a precizat Volkonskaia.
Doi jurnalişti de la un ziar din Crimeea, daţi dispăruţi în Ucraina


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yordy yordy
    Mai Iorine ,eu ca neutru,cred ca tu esti cel frustat!Atat de profesionisti sunt unii din TVR in frunte cu Tanase incat vor sa inchida postul pentru ca l-au adus in sapa de lemn.
  • lorin lorin
    Mai Liviutza, scuteste-ne cu frustrarile tale de guvernarici. TVR-ul are nevoie de oameni profesionisti si nu de pitici scandalagii si de pupincuristi politici. Cand mai vorbesti de Liana Sandulescu sau de Stelian Tanase urca-te pe un scaunel ca sa pari mai inalta. In schema emisiunilor TVR nu exista loc pentru cameleoni frustrati ca nu mai papa bani publici pentru emisiuni la comanda. TVR-ul nu este Alba ca Zapada ca sa hraneasca pitici agramati. M-ai inteles dragutza ?
  • Livia Pila Livia Pila
    Nea Stelica sa ii plateasca din banii lui pe acesti indivizi lipsiti de orice urma de profesionalism. Tovarasa Sandulescu, mare activista pe la Consiliul Național al Pionierilor, si amică din tinerete a lui Stelu-Infarct a fost adusa de la pensie, iar Romascanu din neant. O altă prostie marca STELIAN TANASE. A cita? Pina cind?

Trimite un comentariu

sus