Skip to main content

8 August. Lege nouă: Toate posturile TV şi radio trebuie să aibă acces la evenimente de mare interes, pentru a face ştiri

 
televizor-telecomanda-2
televizor-telecomanda-2

TELECOMANDA

Publicitate

LEGE. Toate televiziunile şi radiourile din România şi din UE trebuie să aibă acces corect, rezonabil şi nediscriminatoriu la evenimentele de mare interes pentru public, transmise în exclusivitate de către un radiodifuzor român, "în scopul realizării de reportaje scurte de ştiri", potrivit unei noi legi, scrie Mediafax.

Noul act normativ (Legea numărul 95), care a fost publicat în Monitorul Oficial din 4 iulie, modifică articolul 86 din Legea audiovizualului numărul 504/2002.


Lege nouă: Toate posturile TV şi radio trebuie să aibă acces la evenimente de mare interes, pentru a face ştiri


PESTE HOTARE. Cântăreaţa Loredana Groza a oferit un interviu special pentru emisiunea „Telematin“, difuzată pe postul France 2, în care a vorbit despre începuturile carierei sale, dar şi despre proiectul său de suflet, show-ul „Vocea României“. Artista a devenit a treia personalitate din România, după Adrian Năstase şi Andreea Esca, care apare în rubrica „Stars lointaines“ (n.r. - „Vedete îndepărtate“), scrie Adevărul.

Prin prezenţa jurnalistei Marie Mamgioglou, echipa emisiunii „Telematin“ a venit la Bucureşti pentru a o prezenta Franţei pe Loredana Groza, cea pe care au numit-o „diva“ României. „Telematin“ este lider de audienţă pe segmentul de dimineaţă în Franţa şi prima ca importanţă şi rating după jurnalul de ştiri.
Loredana Groza, vedeta unei emisiuni de mare audienţă din Franţa


LANSARE. Site-ul de informaţii american Huffington Post va lansa, la începutul anului viitor, ediţia sa în limba arabă, în parteneriat cu un fost director general al reţelei de televiziune Al-Jazeera, informează Mediafax.

Compania AOL, care deţine Huffington Post, a intrat în parteneriat cu Wadah Khanfar, fost director general al Al-Jazeera Network şi actual director executiv al societăţii Integral Media Strategies.
Noul site HuffPost Arabi va avea ca public ţintă tinerii care deţin dispozitive mobile din Orientul Mijlociu, al căror număr este în creştere.
Potrivit theguardian.com, Huffington Post susţine că serviciul online de ştiri va fi primul de acest fel din lumea arabă, datorită combinaţiei de relatări originale, jurnalişti independenţi şi platformei de bloguri disponibile pe acest site.
Huffington Post va lansa o ediţie în limba arabă


VÂNZĂRI. Volume scrise de Andreea Esca, Mihaela Rădulescu şi Chris Simion se situează pe primele trei locuri în topul celor mai vândute cărţi, în luna iulie, pe site-ul elefant.ro, informează Mediafax.

Volumul "Ce-am făcut când am tăcut", scris de Andreea Esca, este cea mai citită carte în luna iulie, conform topului realizat de elefant.ro. Cartea vedetei TV a atras cititorii încă de la începutul verii, atunci când a fost lansată pe piaţă.
Tot în luna iulie, topul cărţilor scrise de autori români este completat de Mihaela Rădulescu, cu volumul "Cum iubesc bărbaţii", şi de cartea "Ce ne spunem când nu ne vorbim", scrisă de Chris Simon.
Volume de Andreea Esca şi Mihaela Rădulescu, printre cele mai vândute în luna iulie pe elefant.ro


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus