Skip to main content

Bayern Munchen și Manchester United, duelul legendelor într-un meci caritabil. Partida va fi la Eurosport

 
Bayern Munchen și Manchester United, duelul legendelor într-un meci caritabil. Partida va fi la Eurosport
tv fotbal

Sursa foto: Prosport.ro
Sursa foto: Prosport.ro

Publicitate

Legendele echipelor Bayern Munchen și Manchester United se vor întâlni într-un meci caritabil, ce va fi difuzat mâine la Eurosport. Partida, cava se va juca pe Allianz Arena, va fi în difuzată în direct sâmbătă, 9 august, de la ora 19.15.

Paul Breitner va fi antrenorul bavarezilor, câștigătorul cupei mondiale din 1974 urmând să trimită în teren nume importante din istoria acestui club: Owen Hargreaves, Paulo Sérgio sau Marc van Bommel.

De partea cealaltă, Paul Scholes, Dwight Yorke sau Edwin van der Sar sunt doar câțiva dintre jucătorii care vor evolua sâmbătă pe arena din Munchen, sub comanda lui Bryan Robson.

În duelul băncilor tehnice, dacă Breitner a evoluat 9 sezoane pentru bavarezi, timp în care a înscris 83 de goluri, Robson a jucat nu mai puțin de 13 ani pentru United, marcând 74 de goluri. Meciul de sâmbătă are un caracter caritabil iar o partidă retur e programată vara viitoare pe Old Trafford, anunță Eurosport.

Cea mai recentă confruntare Bayern - United a avut loc în primăvara acestui an, atunci când bavarezii s-au impus în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Mult mai importantă e însă finala din 1999, atunci când trupa din Manchester a întors soarta partidei în prelungiri, câștigând trofeul sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu