Skip to main content

Camelia Voiculescu, despre sentință: "Tatăl meu (...) a luptat, cu demnitate, curaj și onoare împotriva unui regim care amintește din ce în ce mai tare de vremuri considerate trecute. Sunt foarte mândră de el!"

 

Sursa foto: Mediafax Foto
Sursa foto: Mediafax Foto

Publicitate

Camelia Voiculescu reacționează după condamnarea lui Dan Voiculescu la zece ani de închisoare.

"Vă încredințez că tatăl meu nu a comis nicio faptă reprobabilă. A luptat, cu demnitate, curaj și onoare împotriva unui regim care amintește din ce în ce mai tare de vremuri considerate trecute. Sunt foarte mândră de el!", spune Camelia Vociculescu.

Camelia Voiculescu, în puntul de vedere oficial al Intact Media Group:

“Ceea ce s-a întâmplat astăzi sfidează nu doar practicile justiției într-o țară democratică, parte a Uniunii Europene, ci chiar principiile statului de drept, atât de invocat tocmai de către cei care nesocotesc legea. Astăzi, printr-o încălcare flagrantă a drepturilor la un proces corect, tatăl meu plătește pentru ca presa să nu fie monocoloră în România. Pentru curaj.

Combaterea constantă a unui un regim care a confiscat voturile a 7,4 milioane de români, regim care a umilit și nedreptățit o mulțime de oameni, nu poate fi însă oprită prin acest abuz samavolnic. Jurnaliștii acestui Grup, pe care tatăl meu l-a fondat acum mai bine de douăzeci de ani și care a devenit cea mai puternică platformă de media din România, vor continua să rostească adevăruri despre un sistem care vrea să confiște demnitatea.

Puterea acestui Grup a fost construită cu girul de încredere al publicului, care ne-a onorat și ne-a confirmat misiunea noastră jurnalistică. Milioane de oameni au putut urmări, prin anchetele jurnalistice ale Antenei 3, cum legea este încălcată de oamenii legii, cum libertatea este vândută, devenind martori ai creării unui sistem închis, care calcă în picioare drepturi și libertăți elementare. (…) Vă încredințez că tatăl meu nu a comis nicio faptă reprobabilă. A luptat, cu demnitate, curaj și onoare împotriva unui regim care amintește din ce în ce mai tare de vremuri considerate trecute. Sunt foarte mândră de el!”.

Ce mai spun cei de la Intact:

"Conducerea și angajații Intact Media Group au luat act cu dezaprobare de hotărârea instanței privind procesul în care este implicat fondatorului trustului. Considerăm că este vorba de un abuz intolerabil într-un stat de drept.

Această măsură reprezintă o încercare vădită de intimidare a celui mai puternic post de știri din România, Antena 3, parte a Grupului Intact. Antena 3 este singura televiziune care a prezentat, într-un an cu puternică miză electorală, dovezi incontestabile privind corupția la cel mai înalt nivel, culminând cu expunerea probelor care dovedesc mita oferită fratelui președintelui Băsescu. În urma difuzării acestor filme, Mircea Băsescu a fost arestat, iar procesul lui Dan Voiculescu accelerat și finalizat prin abuz.

În ciuda tututor presiunilor exercitate până acum, jurnaliștii acestui Grup vor continua să-și facă meseria cu profesionalism.

Intact mulțumește publicului pentru încredere și susținere și îi asigură că va rămâne aproape de el, indiferent de câte obstacole ar trebui să depășească."

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Japita asta ticaloasa vorbeste despre...onoarea si demnitatea lu' tac-su ?!!!La cite casnicii a sticat cumparindu-si amanti si la prostia care o recomanda sefa la antene sigur va sfirsi si ea la puscarie in dosarul de santaj! Vineeeee....
 • Tatal tau a fost un securist/santajist de ultima speta,poti fi mandra de cat a furat si de cat rau a facut romanilor si Romaniei!??? Chiar tu,o beizadea imbuibata,si latraii de casa vorbiti de onoare,demnitate,vremuri apuse/trecute? Cata ipocrizie si mixerie umana! Traiasca justitia adevarata,traiasca ROMANIA fara securisti-bolsevici!
 • Buna ziua dragi internauti, fani ai lui Obae!
  Am mai scris eu pe-acilea unele chestii mai ireverentioase la adresa Domnului Presedinte Traian Basescu.
  Le regret profund! Am gresit amarnic!!!!!

  Vreau sa declar public ca astazi dimineata, cand m-am trezit, gandindu-ma eu mai bine si meditand mai adanc, am avut revelatia ca Dansul a reformat Romania, ca il admir si il iubesc.
  Deasemenea, o admir sincer, dar respectuos, pe doamna Elena Udrea, iar doamnele Ioana si Elena sunt foarte simpatice si dragute.
  Varanu' Felix turnator e rau, Ponta Dottore Pisicut nu e bun, iar Cacarau somnorosul, ca sa nu fac vreo greseala, considere ca este exact cum considera si Domnul Presedinte.

  Cu multe plecaciuni umile: Traiasca Domnul Presedinte Traian Basescu!
  Garantez sentimentele pentru un trimestru!
 • Voiculescu la Poarta Albă! Poate i se îndeplinește dorinţa lui Gigi... dar pe partea economică!

Trimite un comentariu