Skip to main content

Cristi Vasilcoiu trece reporter pe justiție la B1 TV. Ce vor face ceilalți plecați de la Realitatea TV

 
Cristi Vasilcoiu trece reporter pe justiție la B1 TV. Ce vor face ceilalți plecați de la Realitatea TV
vasilcoiu

vasilcoiu
Jurnalistul Cristian Vasilcoiu, cel care a demisionat recent de la Realitatea TV, revine ca reporter la B1 TV, post la care a mai lucrat în urmă cu aproape un an și jumătate.

Publicitate

Demisia lui Cristian Vasilcoiu, reporter pe justiție și fost realizator al emisiunii În ultimă instanță, a venit in urma unui val de restructurari pe care le-a facut Realitatea TV in randul reporterilor. 

Patru reporteri au fost restructurati recent de la canalul de stiri, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. Este vorba de Andrei OnofreiMihaela Tudor (reporter de noapte), Lucian Popescu si Laura Fronoiu. 

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Lucian Popescu este în prezent discuții cu postul Prima TV. Laura Fronoiu a semnat cu TVR, ca reporter la Telejurnal, începând de astăzi.

Lucian Popescu și Laura Fronoiu tocmai fuseseră puși la matinalul de weekend al Realitatea TV. Ei au apucat să prezinte o singură ediție înainte de a fi restructurați.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu cred ca esti Cozmin Gusa, pentru ca esti 'cata' agramat, cum zice banatzanu', ceea ce nu e cazul cu Cozmin Gusa. Daca esti, totusi, adevaratul CG, inseamna ca te-ai defectat :-)
 • Vasilcoiul, un jurnalist foarte bun eu il urmaresc, cu foarte multa placere, astept sa aiba si o emisiune pe postul B1TV merita.
 • stati linistiti. eu cu asociatul meu avem grija ca totul sa mearga ok. mai avem in cont 1,2 milioane euro ramasi de la vanzarea marcii "REALITATEA" si stim cum sa i gestionam.
  da, facem economii , nu furam ca aia dinainte, facem reduceri de costuri, dar am ramas independenti si cu aceiasi audienta. asa ca nu va mai tot plangeti voi de Realitatea. a plecat un om. si ce e cu asta? postul nu sta in 2..3 oameni.. e o structura complexa,care are nevoie de manageri exceptionali, asa cum suntem noi.
 • Este prima data cand aud de acest reporter. Bine, la Realitatea TV, conform audientelor prezentate pe Paginademedia, doar familiile angajatilor se mai uita la acest post tv.
 • Nu inteleg de ce nu publici toate comentariile...Spuneam de Laura Fronoiu si TVR-o combinatie perfecta...ambele fooooarte slabe...Laura n a facut in viata ei un material de autor, in afara de targuri si fake uri, nu mi aduc aminte altceva.Mi se pare normal ca Televiziunea publica si-a dorit-o...e ceva fin...
 • Vasilcoiu :)))) De abia astept s-o aud pe Irina "Multumasc,Nalu" Petraru cum o sa-i dea legatura lui Vasilcoiu. Ce bujori in obrajiori o sa faca ea :)) Mai era un trist care se zdrumica la TV, unul Patrascoiu, dar el a avut inspiratia sa-si puna un "n" pe la coada numelui, sanchi, cica asa scapa de ridicol.
 • ma bucur ca ai gasit repede un post. te pricepi si intelegi repede dosarele, mai mult esti onest si nu o dai de gard ca aia de la antena 3. ma rog mai exista postul asta?
 • Nu pot sa cred ca TVR ul ia toate prastiile date afara...pe buuuneeee????Fata asta face 3 materiale pe an: de Paste,de Craciun si un targ de frumusete...Chiar e penibil daca e adevarat....
 • Oamenii valorosi nu ramin pe drumuri, niciodata. Totusi, sa fii angajat la TVR la o zi dupa ce ai fost dat afara din alta parte, este o performanta...
 • lA PREGATIREA SI VALOAREA PROFESIONALA cRISTIAN vASILCOIU NU PUTEA SA NU GASEASCA UN POST IN MASS-MEDIA UNDE SA-SI DESFASORE ACTIVITATEA.
  II DORESC DIN TOATA INIMA MULT SUCCES LA POSTUL B1TV.

  prof. Mircea PELEA
  ex-redactor radio-tv
  jurist
  mirceapelea@yahoo.com

Trimite un comentariu