Skip to main content

Cristi Vasilcoiu trece reporter pe justiţie la B1 TV. Ce vor face ceilalţi plecaţi de la Realitatea TV

 
vasilcoiu
vasilcoiu

vasilcoiu

Jurnalistul Cristian Vasilcoiu, cel care a demisionat recent de la Realitatea TV, revine ca reporter la B1 TV, post la care a mai lucrat în urmă cu aproape un an şi jumătate.

Demisia lui Cristian Vasilcoiu, reporter pe justiţie şi fost realizator al emisiunii În ultimă instanţă, a venit in urma unui val de restructurari pe care le-a facut Realitatea TV in randul reporterilor. 

Patru reporteri au fost restructurati recent de la canalul de stiri, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. Este vorba de Andrei OnofreiMihaela Tudor (reporter de noapte), Lucian Popescu si Laura Fronoiu. 

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Lucian Popescu este în prezent discuţii cu postul Prima TV. Laura Fronoiu a semnat cu TVR, ca reporter la Telejurnal, începând de astăzi.

Lucian Popescu şi Laura Fronoiu tocmai fuseseră puşi la matinalul de weekend al Realitatea TV. Ei au apucat să prezinte o singură ediţie înainte de a fi restructuraţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Igo Levint Igo Levint
    Nu cred ca esti Cozmin Gusa, pentru ca esti 'cata' agramat, cum zice banatzanu', ceea ce nu e cazul cu Cozmin Gusa. Daca esti, totusi, adevaratul CG, inseamna ca te-ai defectat :-)
  • mariana mariana
    Vasilcoiul, un jurnalist foarte bun eu il urmaresc, cu foarte multa placere, astept sa aiba si o emisiune pe postul B1TV merita.
  • Cozmin Cozmin
    stati linistiti. eu cu asociatul meu avem grija ca totul sa mearga ok. mai avem in cont 1,2 milioane euro ramasi de la vanzarea marcii "REALITATEA" si stim cum sa i gestionam.
    da, facem economii , nu furam ca aia dinainte, facem reduceri de costuri, dar am ramas independenti si cu aceiasi audienta. asa ca nu va mai tot plangeti voi de Realitatea. a plecat un om. si ce e cu asta? postul nu sta in 2..3 oameni.. e o structura complexa,care are nevoie de manageri exceptionali, asa cum suntem noi.
  • profesor profesor
    Ii urez mult succes! Este un adevarat profesionist pe partea de justite!!!
  • Sarbu Sarbu
    Este prima data cand aud de acest reporter. Bine, la Realitatea TV, conform audientelor prezentate pe Paginademedia, doar familiile angajatilor se mai uita la acest post tv.
  • andreea andreea
    Nu inteleg de ce nu publici toate comentariile...Spuneam de Laura Fronoiu si TVR-o combinatie perfecta...ambele fooooarte slabe...Laura n a facut in viata ei un material de autor, in afara de targuri si fake uri, nu mi aduc aminte altceva.Mi se pare normal ca Televiziunea publica si-a dorit-o...e ceva fin...
  • zebra zebra
    Vasilcoiu :)))) De abia astept s-o aud pe Irina "Multumasc,Nalu" Petraru cum o sa-i dea legatura lui Vasilcoiu. Ce bujori in obrajiori o sa faca ea :)) Mai era un trist care se zdrumica la TV, unul Patrascoiu, dar el a avut inspiratia sa-si puna un "n" pe la coada numelui, sanchi, cica asa scapa de ridicol.
  • marius marius
    ma bucur ca ai gasit repede un post. te pricepi si intelegi repede dosarele, mai mult esti onest si nu o dai de gard ca aia de la antena 3. ma rog mai exista postul asta?
  • jak77 jak77
    ORICUM AU PLECAT SI DE LA b1 LA REALITATEA
  • andreea andreea
    Nu pot sa cred ca TVR ul ia toate prastiile date afara...pe buuuneeee????Fata asta face 3 materiale pe an: de Paste,de Craciun si un targ de frumusete...Chiar e penibil daca e adevarat....
  • geo geo
    Oamenii valorosi nu ramin pe drumuri, niciodata. Totusi, sa fii angajat la TVR la o zi dupa ce ai fost dat afara din alta parte, este o performanta...
  • Mircea PELEA Mircea PELEA
    lA PREGATIREA SI VALOAREA PROFESIONALA cRISTIAN vASILCOIU NU PUTEA SA NU GASEASCA UN POST IN MASS-MEDIA UNDE SA-SI DESFASORE ACTIVITATEA.
    II DORESC DIN TOATA INIMA MULT SUCCES LA POSTUL B1TV.

    prof. Mircea PELEA
    ex-redactor radio-tv
    jurist
    [email protected]
  • ion ion
    Bravo Vasilcoiu, musca din ei! Cel mai bun reporter pe justitie!

Trimite un comentariu

sus