Skip to main content

Găinuşă nu mai e “cârcotaş”, ci “cusurgiu”. “Cusurgiii”, numele noului matinal 21 şi al emisiunii de pe Prima TV

 
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor

Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor

Publicitate

“E adevărat, emisiunea noastră, atât la Prima TV,cât şi la Radio 21, se numeşte Cusurgiii”, scrie Mihai Găinuşă pe contul de Facebook.

Sloganu emisiunii va fi Noi punem punctual pe “i”. De trei ori, scrie fostul cârcotaş, acum cusurgiu.

Tavi Păscuţ, Mistreţu’ pe când era la Cârcotaşi, a dat câteva declaraţii pentru tabloidul Libertatea, care a publicat iniţial numele noii emisiuni:

“Deja am filmat câteva săptămâni prin ţară, acum ne-am oprit în Bucureşti cu filmările. «Cusurgiii» va fi o emisiune zilnică, în care vom dezbate cu mult umor probleme sociale, dar şi politice.”

“Nu vor lipsi ştirile mondene, rubrică de care se va ocupa Oana Ioniţă. Şerban are drepturi exclusive asupra poreclelor noastre, astfel că nu va mai exista “Mistreţu’” şi nici “Dezbrăcatu’”. Aşa a decis Huidu şi asta este! Eu voi rămâne mai mult în spatele camerelor, ca producător”, a declarat Tavi Păscuţ pentru Libertatea.

Reamintim că Mihai Găinuşă, Codruş Kegheş şi întreaga echipă care realiza matinalul de la Kiss FM s-au mutat la Radio 21, post din portofoliul grupului Lagardere, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, AICI.

Totodată, la începutul lunii iulie, echipa emisiunii Cronica Cârcotaşilor a trecut printr-o scindare în această vară. Mihai Găinuşă, Codruţ Kegeş (Dezbrăcatu’) şi Octavian Păscuţ (Mistreţu’) au decis să plece din echipa emisiunii pentru a dezvolta un nou proiect, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • imi plac si noii circotasi dar si ,,cusurgii,, de fapt ,,ei nu sunt cusurgii chiar de loc ,ceea ce vedem in emisiune e o realitate de penal si totusi nimeni nu se implica ,incompetentii au cale libera ,nepasarea de cum e furat banul public e la ea acasa si sta cu prostia la masa.
 • felicitari, faceti o treaba fff buna ! cu siguranta o sa va urmaresc (in limita timpului disponibil). Carcotasii nu mai exista momentan, pana nu aduc un preyentator ca lumea.
 • Lucian Boariu a fost cusurgiu înainte de Gainusa si cârcotaș înainte de Huidu.
 • Sunt surprins de lipsa de originalitate in alegerea numelui. Nu m-a surprins cu mult timp in urma cand Huidu a luat titlul de carcotas de la un alt coleg radio. Spre surprinderea mea, nu ma asteptam ca Misu sa faca acelasi lucru, culmea vorbim despre aceeasi persoana prezenta in FM, fost coleg cu Gainusa intr-un alt radio.
 • sunt sceptic asupra calitatii viitoare productii.se pare ca se pune accentu pe cantitate.iar dezbracatu nu mi se pare ca are farmec daca e pus sa comenteze situatii...exemplu e prestatia lui de la cireasa de pe tort
 • Ia caută în DEX-ul tău şi termenul "cîrcotaş".
  În al meu scrie aşa: cîrcotaș - care caută ceartă, care te șicanează.
 • e,acum ca au aflat cu ce se ocupa patronul prima tv„Și unii și alții”,vor fi prea oripilati ca ca sa mai ramana...sau nu ?
 • Și unii și alții rămân la Prima TV.
  S-ar putea ca scindarea aceasta să însemne un câștig pentru postul acesta de televiziune, însă Cronica fără Găinușă nu va mai fi la fel de amuzantă.

Trimite un comentariu

sus