Skip to main content

Grila de toamnă la Radio 21. Mihai Găinuşă şi echipa vor începe matinalul Cusurgiii

 
cusurgiii
cusurgiii

cusurgiii

Publicitate

Grila de toamnă se va instala de luni la Radio 21. Mihai Găinuşă şi echipa vor debuta cu emisiunea Cusurgiii, anunţă postul de radio.

Printre rubricile zilnice ale noului show radio se numără „Tocăniţa de gazete”, ce va trece în revistă principalele subiecte ale zilei, precum şi „Pastila fără cusur” – o miniscenetă radiofonică. Nu vor lipsi nici telefoanele în direct cu ascultătorii şi concursurile cu premii.

Reamintim că Mihai Găinuşă, Codruş Kegheş şi întreaga echipă care realiza matinalul de la Kiss FM s-au mutat la Radio 21, post din portofoliul grupului Lagardere, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, AICI.

Iată cum va arăta grila Radio 21, de la 1 septembrie:

De luni până vineri, de la ora 07:00, cu Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu – Cusurgiii - 3 ore de divertisment, care tratează în cheie satirică subiecte sociale, mondene, de lifestyle sau de actualitate imediată.

Pe tronsonul 10.00 - 13.00 va intra Camelia Chenciu îţi ţine apoi companie, acre îi predă ştafeta lui Dj Optick, pregătit cu cea mai hot muzică.

De la ora 16:00 intră în FM Manuel Dinculescu în 21 Drive Time. 

Cristi Stanciu va continua pe tronsonul 18:00 la ora 21:00 în Staţie de distracţie by night.

De la ora 21:00 vor avea emisiune Bogdan şi Shurubel, de luni până joi, 3 ore de „Schimbul 3 în mare fel”.

Vineri şi sâmbătă de la ora 21:00 vor fi serile lui Dj Andicu Extravaganza 21.
Sâmbăta de la 12:00 la 15:00 Radio 21 a programat HIT SUPER 50 (în reluare duminică de la ora 21:00) cu Cristi Stanciu, iar duminica de la ora 12:00 la ora 15:00, cele mai cool piese „#1” din topurile internaţionale se ascultă în EURO TOP 30, realizat de Liviu Hodor.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cocoselu cocoselu
    Cam greu sa faci emisiune interactiva cand te suna doar 3 gospodine si nu schimbi nimic . E ciudat sa se rada doar in studio. mai mult umor e pe europafm :)
  • vasilescu vasilescu
    Bafta, Cusurgiii ! Ramane singurul matinal decent de pe un radio comercial, iti creeaza o buna dispozitie. Pentru informatii corecte si complete asculti Radio Romania Actualitati. Restul, no offence, dar celelalte nu ofera nimic, muzica si niste voci mai bune sau mai proste ce nu-ti spun mare lucru.
  • radiofun radiofun
    Batranete fara tinerete! Unul mai batran si mai expirat ca altul!
  • boro boro
    Fara un matinal serios, nu poti ajunge in vârf.
  • marcel marcel
    Succes! Eu va ascult si la 21.
  • Sorin Sorin
    de unde ai aflat asta?
  • douasiunu douasiunu
    Bafta Cusurgiii!
  • Jojo Jojo
    Vin cei de la sector 7. De saptamana viitoare.
  • alex alex
    Fara Request 629? Au luat-o razna astia de la 21! Slab rau de tot!
  • alex alex
    De mentionat ca Oli Brezoianu a plecat dupa 3 ani de la 21 timp in care a lucra in echipa de productie ( jingle-uri , reclame si alte chestii ) + ca mai realiza in ultima perioada si un top 20 la VIBE FM
  • Cata Cata
    Program cat de cat ok in timpul saptamanii. In weekend doar topurile si o emisiune de seara? Dimineata si dupa topuri nimic? Slaba treaba.
  • Sorin Sorin
    pentru moment cred ca johnny si soci cu kissteria matinala
  • Mihail Ștefano Mihail Ștefano
    Care e grilla de la Kiss, cine vin pe matinal?
  • cris cris
    Radio 21 isi cauta identitatea pierduta... Acum cativa ani au fost printre cei mai buni, dar de atunci sunt in declin si incearca sa se reinventeze. Sper sa revina in forta cu o noua identitate care sa iasa din tiparele chr-ului obisnuit.

Trimite un comentariu

sus