Skip to main content

Lucian Popescu, fost Realitatea TV, face o rubrică de tehnologie și IT la Prima TV. Emisiune, din toamnă

 

Lucian Popescu FB

Publicitate

Fost reporter Realitatea TV, Lucian Popescu realizează o nouă rubrică la postul Prima TV. Playtech este numele pastilei, realizată în colaborare cu site-ul omonim.

Pastila de tehnologie este difuzată în fiecare sâmbătă, în jurnalul Focus 18. Este o rubrică de trei minute cu noutăți și informații despre tehnologie și IT.

Rubrica este produsă de site-ul Playtech, care a fost preluat de Cristi Burci la sfârșitul lunii mai, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Începând din luna septembrie, pe lângă pastila de sâmbătă, Playtech va avea și o emisiune săptămânală de o jumătate de oră, care se va difuza în fiecare duminică, de la ora 11.00. Prezentatorul emisiunii de IT va fi Lucian Popescu.

Lucian Popescu a plecat de la Realitatea TV acum câteva săptămâni, în urma unor unor restructurări, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ar fi fost frumos ca in articol sa se vorbeasca si despre cealalta emisiune de IT care era difuzata la Prima TV. Cica baietii au intrat in vacanta duminica trecuta. Ma intreb ce s-a intamplat cu ea. Era draguta.

Trimite un comentariu