Skip to main content

Maria Apostol, fostul PR al Pro TV, va coordona comunicarea Antenei 3

 
maria apostol
maria apostol

maria apostol

Publicitate

Maria Apostol, fostul şef al comunicării Pro TV, s-a alaturat echipei Antena 3. Ea se va ocupa de strategia de marketing a canalului, dar si de divizia de Stiri, din care face parte Observatorul, potrivit postului de televiziune.

Maria Apostol este licenţiata in Jurnalism si a studiat la London Business School.


Si-a inceput cariera la Mediafax, iar mai apoi a continuat in televiziune, avand o experienta de peste 13 ani in stabilirea strategiilor de marketing, comunicare si corporate affairs, la Pro TV.

Maria Apostol a părăsit Pro TV în luna februarie a acestui an, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Monica Angela Monica Angela
    Oamenii profesionisti merg acolo unde este un mediu profesionist si unde isi pot desfasura munca fara "cenzura ".
  • Geani Geani
    Licuriciule, dacă ești ofticos si vrei sa strigi, striga la perete! Diana Zamfirescu conduce departamentul de PR Antena Group, adica posturile Antena 1, Euforia și Antena Stars. Antena 3 e doar Antena 3 :))))).
  • Licuriciul Licuriciul
    Cred ca Diana Zamfirescu e cea mai "incantata". A apucat si ea sa faca pe shefa vreo 2 luni si akum gata. Haha
  • M A T A M A T A
    Si strategia Protv din acesta toamna care este ?
    V-a prostit Lucia aia pe toti !
  • Geani Geani
    Mai Maria, se pare ca fomica e mare la tine acolo. Afacerile personale stagneaza. Numai unu este Sarbu! Dar pentru el sunt multe. Asa e in viata!
    Mai, dar nici caracter nu prea se confirma ca ai avea. Profesionalism nu, iar de mandrie nu incape vorba in aceste conditii. Se pare ca e cam groasa daca ai decis sa treci pragul "infractorilor de la antena" (sper ca iti recunosti cuvintele). Dar tu Maria, tu esti obisnuita cu diverse grosimi. Stim cu totii!
  • sara sara
    Badea are mari bucurii la domnisoara, de pe vremuri... atunci nu a incaput de Sarbu, acum e locul liber! ce ne vom mai distra cind se va parui cu Bruma, oricare dintre ei (sic!)
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Nu poti surclasa liderul, orice ai face si oricati oameni ai lua de la el. In aspirarea de vedete si staff de la PRO se vede lipsa unei strategii de business la Antene. Sau au un plan dar nu au oameni? Pe de alta parte, fascinanta obsesia Antenelor de a lua tot de la PRO, oameni, mobila, creiere, etc. Nu inoveaza ci doar cumpara formate si oameni. Asa, si dupa aceea? Acesta este un model de business development cu limite.
  • george george
    Oare va ajunge si Sarbu la antene?
  • mihai mihai
    Postacilor, aici e un site unde ar fi bine sa ai si minte si argumente cand comentezi ca altfel devine amuzant . Antena e cea mai buna , aici sint profesionistii, ProTV bate tot etc...in ultima saptamana iar au aparut comentarii de genul asta .S-au terminat banii de vacanta ?
  • Costin Costin
    Daca la prostv nu aveau cum sa-si faca treaba, la Antena 1 vor gasi oameni competenti cu care sa lucreze. O aditie buna pentru echipa.
  • pixel pixel
    foarte bine. sa se mute la antena. e cel mai bun post tv, oricine ar vrea un contract cu ei
  • parerea mea parerea mea
    Daca va incerca sa impuna metoda Pro, nu apuca Pastele! Acolo avea mana libera de la Sarbu, mi-e greu sa cred ca Voiculeasca o sa-i lase din brate pe pretiosii A3, daca nu se vor supune noilor reguli. Cand I-o explica Mirciulica cum comunica el cu capete in gura si ce marketing cu injuraturi l-a invatat bunica, Maria nu o sa stie pe unde sa iasa mai repede.
    Pana la urma, mi-e mila de ea, deoarece chiar stie ce ar trebui facut ca sa imbunatateasca imaginea A3. Din pacate, nu va avea cu cine.
  • mihai mihai
    Cred ca stirea e ca Antena3 si Observatorul vor o alta imagine fara "Free Voiculescu" in prim plan . Si-au dat seama in sfarsit ca nu asta e agenda telespectatorilor lor si vor sa mai fure si telespectatorii altora . O sa fie mai greu sa integrezi in asta injuraturile de mama spuse in direct de badea si misionarismul pentru babe promovat de gadea. Hipsterii pun stapanire pe Antene . Cool !
  • Lindab Lindab
    Si circul ala de la A3 avea nevoie de un coordonator, n-ati vazut ca primatele au inceput sa iasa din cusca
  • ana ana
    si'il'pune badea sa faca spagatul sau sa sa aleaga ASIA! adica ce stie el mai bine.

Trimite un comentariu

sus