Skip to main content

(P) VIDEO. "Pe barba mea" by Marius Moga te provoaca la o vara pe barba ta! O campanie Philips si Ogilvy & Mather

 

Fii_pe_barba_ta!_Philips_Click_Style_Marius_Moga

Publicitate

(P) Piesa lui Marius Moga Pe barba mea a fost un teaser pentru campania Fii pe barba ta!, care susține lansarea noului aparat de bărbierit electric Philips Click & Style, anunță într-un comunicat de presă agenția Ogilvy & Mather, cea care semnează campania alături de Philips.

Până acum, piesa lui Marius Moga are, pe Youtube, aproape 3,6 milioane de vizualizări.

„Ca un teaser esențial pentru campanie și ca temă sonoră a verii, am lansat alături de Marius Moga melodia „Pe barba mea”, spun cei din echipa campaniei.

Cu barbă, fără barbă: Marius Moga, look nou pentru Campania Philips

Alături de o vară plină de distracții unice, promisiunea brandului este evoluția personală, dezvoltarea unui stil original și tot ce înseamnă tips & tricks pentru un look fantastic, explică realizatorii campaniei.

Accentul pe această idee a fost pus chiar de Marius Moga, cel care, odată cu lansarea melodiei, a adoptat și un nou look, coerent cu ideea campaniei.

Ce își propune campania?

Anda Mihai, Marketing Manager Personal Care Consumer Lifestyle Philips Europa de Sud Est:

Provocarea din campania noastră, “Fii pe barba ta!”, este pentru tinerii care își doresc să trăiască cele mai intense aventuri, să fie pe cont propriu, la vârsta la care apetitul pentru distracție este foarte ridicat.

Și, pentru că stilul personal și muzica ocupă un loc la fel de important, am venit cu o propunere de experiență inedită prin parteneriatul cu unul dintre cei mai buni artiști din România, Marius Moga, care îi va inspira pe tineri”.

Albert Nica, Executive Creative Director, Ogilvy & Mather România:

„’Pe barba ta’ este mai mult decât o campanie de promovare, este și un manifest pentru independență. Fie că e vorba doar de stilul personal sau de dorința de libertate, campania le oferă tinerilor o platformă pe care pot să interacționeze cu unul dintre cei mai prolifici și admirați artiști ai generației lor, Marius Moga”

Concurs cu premii la mare. All inclusive

Până la finalul lunii august, pe platforma online dedicată, www.pebarbata.ro, cât și pe pagina de Facebook www.facebook.com/Pebarbata, tinerii dornici de independență și de aventură sunt invitați să participe la o competiție cu premii săptămânale.
În final, toți participanții vor avea oportunitatea de a fi selectați să facă parte dintr-un grup de cinci câștigători, care vor petrece un week-end prelungit și all-inclusive la mare.

Videoclipul piesei Pe barba ta!

Echipa campaniei:

Din partea Philips România:

Anda Mihai

Andra Barchi

Iulian Bondar

Alina Marin

Din partea Ogilvy & Mather România:

Albert Nica

Adrian Diac

Paul Derșidan

Bogdan Anghel

Andreea Mitea

Loredana Caradimu

Raluca Marin

Ela Crețu

Luana Roth

Paula Popa

Carmen Grosu

Cezara Blidea

Lilian Neagu

Octavian Catană

Robert Oancea

Radu Mirea

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu