Skip to main content

Platforma Pro TV Plus, lansată oficial. Ce producții pot fi vizionate „la liber”

 

pro tv plus
Pro TV a lansat oficial Pro TV Plus, platforma video gratuită pe care pot fi vizionate cele mai importante producții originale difuzate pe postul de televiziune precum Românii au talent, Las Fierbinți sau Tanti Florica.

Publicitate

Pro TV Plus oferă posibilitatea vizionării serialelor si emisiunilor difuzate pe canalele tradiționale la 7 zile de la difuzarea produselor pe TV, anunță compania. 

Secțiunile existente pe site sunt: Știrile ProTV, Seriale – cu o arhiva cuprinzand toate productiile marca ProTV si AcasaTV, dar și emisiuni.

Ce emisiuni pot fi văzute acum pe Pro TV plus: "Romanii au talent", 'Vocea Romaniei", "MasterChef", 'Las Fierbinti", "La Maruta", 'Romania, te iubesc", "ApropoTV", "Ce se intampla, doctore?' sau 'I like IT'. Urmează să apară pe site și show-ul Dansez pentru tine.

La capitolul Seriale, pot fi vizionate zeci de producții, printre care: Las Fierbinți, Aniela, Inimă de țigan, Băieți buni, State de România, Spitalul de demență, Pariu cu viața sau O săptămână nebună.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Draga protv nu sunt rom si nici rom nu vine de la Romania spunetii lui Maruta sa-i mai lase .Lasati-l pe Mazare si ocupati-va de oameni chiar nimeni nu vede cat sa schimbat protv .Un infocat fan protv din Torino

    Catalin Cojocaru
  • Vocea Romaniei (editiile din anii trecuti) nu se mai poate vedea nici pe ProTV Plus nici pe Voyo. Oare de ce?

Trimite un comentariu