Skip to main content

Radioul Public lansează licitaţie pentru o firmă care să vândă spaţiul publicitar. Câţi bani vrea instituţia

 
srr radioul public general berthelot - Mediafax
srr radioul public general berthelot - Mediafax

Sursa foro: Mediafax
Sursa foro: Mediafax

Publicitate

Societatea Română de Radiodifuziune a iniţiat procedura pentru atribuirea contractului de gestionare şi vânzare a spaţiului publicitar aferent posturilor Radio România Actualităţi, Radio România Cultural, Radio România Antena Satelor şi Radio România Regional, scrie Mediafax.

Contractul cu regia de publicitate va fi încheiat pe o perioadă de un an: 1 ianuarie 2015 - 31 decembrie 2016 iar contractul de achiziţie de servicii de gestionare şi vânzare a spaţiului publicitar al Radioului Public va fi atribuit prin licitaţie deschisă. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

"Pentru eficientizarea activităţii de vânzare a spaţiului publicitar SRR, considerăm necesară colaborarea cu o agenţie de vânzări media care să aibă un portofoliu de clienţi cât mai consistent şi care să acopere toate sectoarele media (radio, TV, internet, presă etc.), capabilă să asigure realizarea unui venit minim garantat anual de 3.150.000 lei (exclusiv TVA), respectiv 700.000 euro (exclusiv TVA), cerinţă obligatorie impusă prin caietul de sarcini", se spune în respectivul document.

Comisionul ofertat va fi unic, de minimum 1% şi maximum 15%.

Începând din anul în 2012, regia Best Advertising & Consult SRL se ocupă şi de vânzarea spaţiului publicitar aferent posturilor din portofoliul Societăţii Române de Radiodifuziune.

Valabilitatea contractului de gestionare şi vânzare a spaţiului publicitar al SRR încheiat cu SC Best Advertising & Consult SRL a încetat pe 8 mai 2014.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus