Skip to main content

Romtelecom a anunţat intrarea Look Plus în abonamentul de bază. Look TV, în pachet separat. Care va fi preţul

 
Romtelecom a anunţat intrarea Look Plus în abonamentul de bază. Look TV, în pachet separat. Care va fi preţul

Romtelecom Business Forum

Look Plus, unul dintre cele două canale care difuzează meciurile din Liga I, a intrat în grila de bază a Romtelecom din această seară. În plus, Look TV va intra la Romtelecom de săptămâna viitoare într-un pachet separat, Extra Liga I. Anunţul a fost postat chiar de companie pe pagina sa de Facebook, seara, în jurul orei 20.00.

„Începând de astăzi, canalul Look Plus este disponibil pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom. Canalul LookTV va fi disponibil spre abonare pentru clienţii Romtelecom la începutul săptămânii viitoare.”, au anunţat reprezentanţii companiei.

În ceea ce priveşte Look TV, postul va fi alături de Look HD într-u pachet separat, Extra Liga I, care va costa 1.7 eur fără TVA - 9.5 RON cu TVA inclus, potrivit companiei. „Odată achiziţionată, extraopţiunea trebuie menţinută activă cel puţin 3 luni”, au precizat reprezentanţii Romtelecom pe pagina de Facebook

romtelecom

Look TV şi Look Plus sunt disponibile şi la UPC. Look Plus este în pachetul de bază al cablistului, în timp ce Look TV, Look HD şi Look Plus HD sunt în pachetul Extra Fotbal, la preţul de 10 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yo-yo yo-yo
    Rds a sperat ca Rtc nu va semna si astfel ii vor pune in dificultate pe cei de la Look. Acum acestia au costurile acoperite si vor miza pe faptul ca abonatii Rds vor pune presiune intrucat sunt singurii care nu vad Liga1. Rds a mers pe o carte necastigatoare.
  • Manu Manu
    E putin mai scump decat la UPC insa nu cred ca mai conteaza cativa bani.
  • Manu Manu
    Si probabil sustii si ca RDS este un justitiar care vrea sa pedepseasca Liga 1 si sa faca dretate nu?
  • Karl Karl
    Pai si ei de ce nu declara nimic in acest sens? Romtelecom a anunta ca este in negocieri si uite ca au rezolvat. RDS a declarat ca nu negciaza. Look TV a delarat ca nu negociaza cu RDS. NU prea vad cum ar putea sa se intample ce zici tu.
  • Vasile Vasile
    Este clar un beneficiu al UPC, mai ales daca ti-ai lasat rand sa te abonezi. Milioane de romani stau la rand sa vada Ceahlaul vs. Botosani. :)))
  • noName noName
    Suntem tot aici şi nu suntem trişti chiar deloc. În continuare susţin că Liga I este o adunătură de nemernici care nu au nimic în comun cu spiritul sportiv ci doar cu profitul şi interesul personal. Timpul o va dovedi că iSB va fi o ţeapă (va încasa bani de la abonaţi şi va uita să-i vireze la Ligă, cu excepţia comisioanelor pentru Gino şi mai câţiva).
  • Bruno Bruno
    Pai sa vezi ca ei se vor ambitiona in continuare sa nu dea LIGA 1. Numai ca acum se schimba regulile jocului. Look TV isi scoate lejer banii de la UPC si de la Romtelecom.
  • noName noName
    Preţul real este de 2,11€ aşa că în funcţie de curs, sunt şanse să treacă peste 10lei.
  • Bruno Bruno
    Nici eu nu inteleg care este rostul la chestia aia cu 3 luni. Ca doar daca te abonezi stii de ce te abonezi ... sa vezi meciurile. Doar nu iti dai seama ca tie de fapt nu iti place fotbalul.
  • cipi cipi
    foarte curand meciurile din Liga 1 se vor vedea si in reteaua RCS RDS
  • Karl Karl
    La romtelelecom pe forum scrie ca nu vor transmite LOOK Plus HD. Ce bine negociaza si astia.
  • Dan Dan
    Asta inseamna ca doar la RDS nu se mai vede Liga1. Ce-a fost si ce-a ajuns.
  • noName noName
    Nu s-au putut abţine de la nemernicii aşa că au băgat condiţia de "minim 3 luni". Asta spune mult despre caracterul oameni de decizie din Romtelecom şi despre atitudinea lor faţă de clienţi. Cine a fost abonat la Romtelecom ştie exact despre ce vorbesc.
  • Cornel Cornel
    Si uite asa usor usor … toti romanii o sa vada LIGA 1. Unde sunt acum tristii aia care urlau ca LIGA 1 face manarii si ca ii priveaza de fotbal.
  • Marin Marin
    Cam tarziu a facut RTC pasul asta. UPC a riscat cand a sustinut de unul singur proiectul Look insa acum are si cel mai mult de castigat. Toata lumea stie ca Look tv se vede la UPC. Multi chiar fac confuzie intre Look Tv si UPC si cred ca Look este un post al UPC.

Trimite un comentariu

sus