Skip to main content

Televiziunea Dolce Sport, deţinută de Romtelecom, va difuza meciuri din Liga 1

 

Televiziunea Dolce Sport, care este deţinută de compania de telecomunicaţii FOTBAL - VARDAR SKOPJE - STEAUA BUCURESTI - LIGA CAMPIONILORRomtelecom, va difuza câteva meciuri de fotbal din Liga 1 şi va transmite imagini din toate partidele, în emisiunile sale, scrie Mediafax, care citează dolce-sport.ro.

Publicitate

"Începând din acest weekend, Dolce Sport va transmite în continuare Liga I, trei sau chiar patru meciuri în direct pe etapă, elementul de noutate fiind acela că în emisiunile postului nostru vor fi difuzate imagini din toate partidele", se spune pe site-ul televiziunii Dolce Sport.

Potrivit Dolce Sport, pe site-ul televiziunii vor fi difuzate faze video în timp real din toate meciurile.

Totodată, în emisiunile de analiză ale Dolce Sport, telespectatorii pot urmări atât imagini de la toate confruntările campionatului naţional, însoţite de analize grafice şi reacţii prompte, precum şi de la partidele din Cupa Ligii.

Primele meciuri din Liga 1 care vor fi difuzate pe Dolce Sport sunt: Astra Giurgiu - CSMS Iaşi (sâmbătă, de la ora 18.30), ASA Târgu-Mureş - Concordia (duminică, ora 17.00) şi Oţelul - FC Botoşani (duminică, ora 19.00) şi FC Viitorul - CFR Cluj (luni, ora 21.00).

Anunţul că Dolce Sport va transmite meciuri din Liga 1 vine după ce, recent, compania Romtelecom a reintrodus în grilă televiziunile Look Plus şi Look TV, care difuzează toate meciurile din Liga 1.

Astfel, începând din 9 august, Look Plus este disponibilă pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom. Totodată, televiziunea Look TV este disponibilă pentru abonare pentru clienţii Romtelecom de la începutul acestei săptămâni, potrivit unui anunţ publicat pe 9 august pe contul oficial de Facebook al Romtelecom.

De asemenea, pe forumul deschis de Romtelecom pe contul oficial de Facebook, reprezentanţii companiei au precizat că, în cazul Look TV, preţul pentru această opţiune este de 1,7 euro fără TVA - 9,5 lei cu TVA inclus.

Pe data de 1 august, Romtelecom a scos din grilele sale Look TV şi Look Plus, care difuzează Liga 1, întrucât nu ajunsese până la acel moment la un acord privind retransmiterea acestor televiziuni.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • O sa vedem in week-end daca e aceeasi transmisie cu doua sigle diferite. Daca este asa inseamna ca iar avem de-a face cu o teapa marca Rtc.
  • Pai astia de la Romtelecom nu au luat Look Plus HD si probabil pe Dolce vor da meciurile de pe Look Plus.
  • Cu grija si fara rusine pentru abonatii care le pana la urma, le platesc salariile si concediile. Bagatori de seama, asta au ajuns. Sa dea un tsunami peste sediul rds diseara sa scapam definitv de ei
  • Eu zic sa mai asteptati ca poate luati mai ieftin meciurile. Ca si noi, abonatii, va asteptam. Bine, ne-am cam mutat dar va steptam sa dati faliment
  • Daca s-aau miscat ca limax, mi-am cautat alta firma unde sa fiu sigur ca vad meciurile. Cu promisiuni si negocieri care dureaza luni de zile, ramaneam fara fotbal
  • adrian, sa vedem raportul care va fi preluat dupa afacearea Liga1. Eu sunt unul dintre cei care s-a mutat de la romtelecom la upc. Cumva ma indoiesc ca as fi singurul. Ramane de vazut
  • Daca te uiti pe statistici toate firmele de cablu de la noi au avut profit si si-au marit numarul de abonati. La UPC cresterile in procente au fost cu doua cifre. Probabil transmiterea Ligii1 a adus unele modificari pe care le vom vedea la finalul anului.

Trimite un comentariu