Skip to main content

TVR transmite meciul Real Madrid - FC Sevilla, Supercupa Europei

 

supercupa europei_12 august

Publicitate

Meciul Real Madrid - FC Sevilla, Supercupa Europei, va difuzat de TVR. Partida de mâine (marți, 12 august) se va vedea pe TVR 1, TVR HD și TVR+, începând cu ora 21.45.

Partida care se va disputa pe Millenium Stadium din Cardiff va fi comentată de Marian Olaianus și va fi precedată, de la ora 21.00, de Studio Fotbal, un program moderat de Tudor Furdui. După finală,Tudor Furdui va discuta în studio cu antrenorul Ionuț Badea și cu internaționalul Gabi Popescu.

DESPRE MECI. Câştigători pentru a zecea oară ai Ligii Campionilor (record absolut), madrilenii se află în finala Supercupei Europei pentru a patra oară. Real a mai jucat în 1998 (când a pierdut în faţa englezilor de la Chelsea, 0-1), în 2000 (când a pierdut cu Galatasaray Istanbul, 1-2) şi în 2002, când au reuşit prima lor victorie în Supercupă: 3-1 cu Feyenoord.

La rândul său, FC Sevilla joacă pentru a treia oară un meci de Supercupă a Europei. Andaluzii au mai jucat în 2006 (când au învins cu 3-0 pe FC Barcelona) şi în 2007 (au pierdut în faţa lui AC Milan, cu 1-3).

Real Madrid şi FC Sevilla au, fiecare, câte o Supercupă a Europei în palmares.

Televiziunea Română mai deține drepturile pentru partidele din play-off-ul Champions League şi pentru meciurile tricolorilor de calificare în preliminariile EURO 2016.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu