Skip to main content

UPDATE. Mircea Badea, în sala de judecată la procesul lui Dan Voiculescu. Mihai Gâdea a venit în jurul orei 13.00 la Curtea de Apel

 

badea
UPDATE. Între timp, în sala în care se judecă procesul lui Dan Voiculescu a venit și Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3 și realizator Sinteza zilei, după cum a anunțat HotNews.ro. Mai devreme a venit și Felix Rache, realizator al pastilei Deziluzia optică la Antena 3.

Publicitate

mihai gadea _ antena 3

Realizatorul Mircea Badea a mers astăzi la Curtea de Apel pentru a participa la procesul în care Dan Voiculescu, fondatorul Intact, este judecat pentru privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Badea a apărut la Curtea de Apel în jurul orei 10.20, fără a face declarații presei.

De altfel, realizatorul emisiunii În gura presei a declarat încă de aseară că se gândește să participe la ședința de astăzi. Badea: „Eu m-aș duce mâine la proces. Și m-aș duce mâine la proces pentru că eu sunt cetățean, ședința este publică, deci am dreptul să mă aflu ca orice alt om”, a declarat Badea la emisiunea de aseară. „Vreau să văd tot ce se întâmplă pentru că nu vreau să uit o secundă și nu vreau să uit pe nimeni din toată ecuația asta”, a mai adăugat Badea în pasa de la Sinteza zilei.

REACȚIE. Mircea Badea, către reporterul Cristi Vasilcoiu: „Cum să-ți spun mai clar că mi-e scârbă de tine”

Reamintim că astăzi are loc un nou termen în dosarul în care Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, este acuzat de procurorii DNA ca a privatizat fraudulos Institutul de Cercetari Alimentare (detalii AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu