Skip to main content

VIDEO. Dragoș Pătraru, într-un promo, nerăbdător să-și înceapă emisiunea la TVR 1

 

Dragos PatraruRealizatorul TV Dragoș Pătraru se arată extrem de nerăbdător să-și înceapă emisiunea la TVR 1, într-un promo realizat în stilul caracteristic, difuzat de postul public.

Publicitate

"Abia așteptam să încep. Am pregătit astăzi niște materiale...", spune Dragoș Pătraru în debutul promo-ului. Vodea din off îl anunță că abia pe 1 septembrie își poate începe emisiunea. "Alo, alo, domnul Pătraru, ați venit și ieri și alaltăieri și toată săptămâna. V-am zis, de la 1 septembrie aveți emisiune, domne'". Pătraru insistă, că "mai sunt doar câteva zile", însă vocea din off este categorică "vă rog, să nu chem iar paza".

Potrivit promo-ului, Pătraru își începe emisiunea la Televiziunea Română pe 1 septembrie de la ora 23.00 și va fi difuzată de luni până joi.

La jumătatea acestei luni, Dragoș Pătraru a anunțat într-un interviu acordat în exclusivitate Paginademedia.ro că se mută cu emisiunea "Starea nației" de la România TV la postul public.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Voi v-ati uitat la emisiunile lui?Ghita l-a trimis in concediu dupa care l-a bagat pe DD pe acel slot orar si ... pa.Se pare ca nu era bine ca mai facea misto de Sova,Mazare,etc nu numai de aia ai ui Base.Era singurul pentru care mai treceam pe RTV.Vom vedea pe audiente in cateva luni daca ramane la fel de bun si la TVR.Si da,va zbura si de acolo daca face ce a facut la RTV. :D
  • asta e infiltrat de ghita la tvr.e sageata lui sebi ghita nu mai puneti botul ca s-a suparat si a plecat..
  • Alta alegere marca Stelian Tanase. Nu e bun la RTV, e bun la TVR. Oare Tanase e pus acolo sa distruga cu totul SRTV? O rusine!!!! Rusine, Tanase, rusine Irina Radu, rusine Gherghescu!!!!

Trimite un comentariu