Skip to main content

VOICULESCU ÎN ZIARE. De la “Dovada că a folosit ICA pentru trustul media” la “Ia-ți, Varane, ziua bună!”

 

Voiculescu Kamikaze 1

Publicitate

GALERIE FOTO. Procesul lui Dan Voiculescu a fost relatat în presa de azi, de la ziarele tabloide la publicațiile quality și la săptămânalele satirice.

- “Ia-ți, Varane, ziua bună” titrează săptămânalul de satiră Kamikaze. În spatele “miresei” Dan Voiculescu este Victor Ponta, “creștin-ortodox pregătindu-se să prindă buchetul”.

- “Inundațiile, valul de sinucideri și agonia Dosarului ICA determină Antenele lui Voiculescu să tragă un nebunesc semnal de alarmă: Țara arde, se bronzează/ Babele se arestează!” pune pe prima pagină Cațavencii, într-o bulă cu Mihai Gâdea, Dan Voiculescu și dr. Mencinicopschi. "La ultima înfățișare în procesul lor politic, dr. Menci și dr. Felix se bizuie pe un martor-cheie: martorul lui Iehova", este explicația care îl arată pe Mihai Gâdea în genunchi.

Paginademedia.ro vă prezintă cum au tratat subiectul celelalte publicații apărute azi în print:

România liberă: “Dovada că Voiculescu a folosit bunurile ICA pentru trustul Intact”. Inculpat în același dosar cu Dan Voiculescu, fostul director al Grivco, Sorin Pantiș, a dezvăluit, în instanță că fondatorul Intact a folost patrimoniul ICA pentru a garanta credite bancare în favoarea trustului său media.

Ziarul scrie că Grivco și Antena 1 au beneficiat de două credite (unul de 40 de milioane de euro și unul de 6 milioane), gajate cu activele ICA.

Evenimentul zilei apare astăzi cu un Supliment special Dosarul ICA: “Procesul în care Voiculescu s-a jucat cu justiția 2.070 de zile”, scrie cotianul pe pprima pagină.

Jurnalul Național: “Voiculescu, executat într-un proces politic”, scrie pe prima pagină ziarul deținut de Dan Voiculescu. “Regimul Băsescu impune hotărâri de judecată când vine vorba despre executarea adversarilor politici”, începe articolul.

Libertatea: “Stres și transpirație la procesul lui Voiculescu. Omul de afaceri a fiert la 40 de grade C în sala de judecată”. Într-o explicație foto, tabloidul observă că “toropit de căldură și îngrijorat de verdictul judecătorilor, Dan Voiculescu a renunțat la sacou, rămânând pe toată durata procesului în cămașă”.

Adevărul încearcă o rimă: “Voiculescu și-a adus galerie ca să scape de pușcărie”. Trimiterea de pe prima pagină este deasupra știrii cu titlul: “Muștarul de pe piață are multe E-uri și puține boabe de muștar”.

Voiculescu Libertatea

Voiculescu Jurnalul

Voiculescu Romania libera

Voiculescu Adevarul

Voiculescu Catavencii

Voiculescu EVZ

Voiculescu Kamikaze 2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu