Skip to main content

3 Septembrie. Jurnalistul Florian Bichir, decorat cu Emblema de Merit „Partener pentru Apărare”

 
florian-bichir
florian-bichir

florian-bichir

Publicitate

DECORAŢIE. Absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, istoricul şi jurnalistul Florian Bichir a fost decorat de Ministerul Apărării Naţionale, scrie Evenimentul zilei. Prin ordin de ministru, Mircea Duşa i-a înmânat lui Florian Bichir Emblema de Merit „Partener pentru Apărare” clasa I “în semn de apreciere pentru contribuţii deosebite în susţinerea activităţilor armatei”. Emblema de Merit „Partener pentru Apărare” este conferită cetăţenilor şi instituţiilor din ţară şi străinătate, persoane fizice sau juridice, pentru contribuţii deosebite la susţinerea activităţilor armatei, asigurarea rezervelor de tehnică şi materiale necesare structurilor militare şi protejarea rezervei de personal a armatei.
Clasa emblemei de merit este apreciată în funcţie de importanţa activităţii desfăşurate.


Istoricul şi jurnalistul Florian Bichir, decorat cu Emblema de Merit „Partener pentru Apărare”


PROBLEME. Societatea Realitatea Media SA este în pericol să piardă două licenţe audiovizuale, pentru Realitatea FM Câmpulung şi Realitatea TV Târgu-Mureş, din cauza unor obligaţii de plată de 81 de milioane de lei, pentru care nu a făcut dovada eşalonării, şi a problemelor sale de natură juridică, scrie Mediafax.
Consiliul a amânat pentru şedinţa următoarea analizarea situaţiei celor două licenţa, atunci când Realitatea va fi reprezentată de un avocat.
Realitatea, în pericol să piardă 2 licenţe, din cauza datoriilor la stat şi a problemelor juridice


ANIVERSARE. Sezonul 20 al reality-show-ului Schimb de mame începe din pe 14 septembrie, la Prima TV. În această toamnă emisiunea împlineşte 10 ani, notează Adevărul.
De-a lungul celor 19 sezoane, „Schimb de mame“ a fost urmărit de milioane de telespectatori, a ajuns în toate judeţele şi reşedinţele de judeţ din ţară, iar 12 participante au câştigat titlul de „Prima Mama“. Până au fost difuzate 285 de ediţii, iar numărul mamelor participante este de 570, acestea fiind selectate din aproximativ 5.000 de femei care s-au înscris. Pentru realizarea celor 285 de episoade s-au parcurs mai mult de 1.800.000 de kilometri şi s-au consumat peste de 150.000 litri de combustibil.

Zece ani de „Schimb de mame“


O traditie de opt decenii ia sfarsit la reputatul cotidian american The Washington Post, scrie HotNews. Katharine Weymouth, a carei familie a condus ziarul din momentul in care stra-strabunicul sau l-a cumparat in 1993, a fost inlocuita in pozitia de publisher de catre un fost oficial al Administratiei Reagan, Frederick J. Ryan Jr., unul dintre fondatorii platformei de informatii politice Politico, principal competitor al The Washington Post. Decizia, scrie ziarul in anuntul oficial, i-a apartinut proprietarului Jeff Bezos.

Ziarul noteaza ca, dupa ce a cumparat The Washington Post in urma cu un an, omul de afaceri Jeff Bezos a pastrat intacta, o vreme, conducerea ziarului. Dar luna trecuta i-a spus lui Weymouth ca a ales un nou publisher, in timp ce sefa actuala a publicatiei va ramane in cadrul acestei institutii de presa pana la sfarsitul anului, in calitate de consilier.
Schimbare la conducerea The Washington post: Bezos il numeste publisher pe unul dintre fondatorii Politico.com


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    ei acum sa-l vezi frate pe bichir asta cum proslaveste pe dusa cel cu, cadavrele neinsufletite si cu omuletii verzi deasupra ministrului dusa.
  • Irina Irina
    Indoielnica aceasta distinctie acordata acestui individ. PSD- ul este in stare sa ofere diplome, premii, distinctii pana si ... mustelor pentru a castiga alegerile prezidentiale din toamna.

Trimite un comentariu

sus