Skip to main content

Antena 1, schimbări de ultim moment. Dan Negru, la bătaie cu lansarea show-ului Vocea României de marți

 
Antena 1, schimbări de ultim moment. Dan Negru, la bătaie cu lansarea show-ului Vocea României de marți
dan negru_ copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130514_Next Star3 Finala_0011

dan negru_ copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130514_Next Star3 Finala_0011

Publicitate

Antena 1 contraatacă. La  mai puțin de două ore după ce Pro TV a anunțat că schimbă ziua de difuzare a primei ediții, postul Antena 1 a decis să facă de asemenea o mutare.

Astfel, postul a programat pentru marți, 16 septembrie, show-ul lui Dan Negru, NextStar. Schimbarea este valabilă doar pentru prima ediție, iar restul edițiilor din NextStar vor fi difuzate joia, așa cum era și până acum. Inițial, emisiunea lui Dan Negru era programată să înceapă joia viitoare.

Astfel, lansarea NextStar va fu la concurență cu prima ediție show-ului Vocea României.

Reamintim că Pro TV a anunțat vineri seară că show-ul Vocea României va debuta marți, 16 septembrie, și nu vineri, cum fusese programat și promovat în ultimele săptămâni, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Este pentru prima dată când postul face o astfel de schimbare pe ultima sută de metri.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • constat ca Protv pastreaza o linie si face si curatenie, in acelasi timp! Antena a "achizitionat" de la Protv personaje mai mult sau mai putin cunoscute, personaje mai mult sau mai putin placute de publicul telespectator. Investitii inutile in personaje mai mult sau mai putin "digerabile"!
 • Nu tii bine minte, profesionalismul a invins mereu. divertismentul de doi bani a pierdut. Chiar daca tara e plina de cocalari care se uita la divertismentul de doi lei aruncat de antena 1, cand a venit Vocea a facut si curatenie.
 • Corect! Cei care mai au puterea sa linguseasca Pro-ul cred ca sufera de necrofilie...De ani de zile, obositii aia din Pache Protopopescu nu mai dau altceva decat 3 show-uri (Vocea, RAT si Masterchef), in timp ce Antena vine in fiecare sezon cu show-uri noi
 • Si NextStar si Vocea Romaniei sunt doua emisiuni bune. Dar conteaza mult si cine se uita la ele. Iar la Antena e clar ca se uita un public mai batran.
 • Pe targetul comercial ..nicio sansa pentru maimutele lui Felix !!!!! Asa ca pensionarii din orase nu prea conteaza !!!!!
 • Din câte îmi aduc aminte, finala sezonul trecut (cred) al vocii a fost pusa la bataie cu next star editie speciala, și cum era de așteptat de la Vocea Plictisită a României, a pierdut duelul ca la fiecare finală, filmul King Kong și emisiunea cu Nae și Vasile s-au ocupat și de celelalte finale.
 • Indiferent care show va avea mai mare audienta, un lucru e clar: orice copil de la "Next Star" este mai talentat decat oricare dintre "vedetele inchipuite" de la "Vocea Romaniei".
  Evident voi prefera sa vad un pic de talent si nu circ!
 • Mucea romaniei va pierde marti.Doar postaci prostevisti se vor uita,ca de e 4k filmat si vor sa il vada pe bartos si pe alcoolicul ala in juriu in 10k.
 • cred ca visezi =))
  totul la vocea striga profesionalism. niciun om cu minte care vrea sa se uite la entertainment mai de doamne ajuta marti nu o sa se uite la dan negru si la un "juriu" dezgustator.
 • Next Star este o emisiune de succes, si va bate fara probleme vocea pro-ului. Sa reamintim ca ProTv este cel care a schimbat primul data lansarii show-ului, ceea ce inseamna ca le este frica sa lanseze vocea o data cu X-factor, dar oricum ar fi, vocea va fi pe locul DOI!
 • Desi ar fi comic si le-ar da o palma prostilor din antene nu cred ca se prea mai poate , deja s-a anuntat in promo ca o sa fie si pe 16 . Oricum sper sa streaga pe jos cu Negru ( gorneta de serviciu a antenei )
 • Cea mai amuzanta faza din istoria televiziunii ar fi ca ProTv sa spuna ca a fost vreo farsa ceva de genu si sa anunte ca ziua de lansare a emisiunii ramane vineri seara

Trimite un comentariu