Skip to main content

GALERIE FOTO. Care sunt cele 12 perechi care "Dansează printre stele" la Antena 1

 

danseaza printre steleCele 12 perechi, formate din vedete și dansatori profesioniști, intră în competiția „Dansează printre stele”, un nou show care debutează la Antena 1 duminică, 5 octombrie, de la 20:30.

Publicitate

Potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1, noua emisiune va pune mult accent pe partea de reality. Astfel, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări pas cu pas cum evoluează relațiile dintre concurenți atunci când nu se află pe ringul de dans, felul în care decurg antrenamentele și alte detalii care rămân, de obicei, în culisele emisiunii, potrivit comunicatului.

Reamintim că show-ul, numit inițial Dansează printre vise, și-a schimbat recent numele în Dansează printre stele, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Cele 12 perechi de dansatori

Alina Eremia și Iuri Ribac, Alina Pușcaș și Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin și Bruce, Diana Munteanu Niculescu și Ștefan Ciubotaru, Raluka și Lilian Cărăuș, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, Cosmin Seleși și Maria Popescu, Mihai Ristea și Luiza Comșa, Muneer și Stela Domnițanu, Nicolai Tand și Elena Andreianu, Speak și Cocuța și Vladimir Drăghia și Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care vor evolua la „Dansează printre stele”.

_MG_2102
Cosmin Seleși și Maria Popescu

_MG_2015
Alina Pușcaș și Bogdan Boantă

_MG_1815
Diana Munteanu Niculescu și Ștefan Ciubotaru

_MG_1716
Alina Eremia și Iuri Ribac

_MG_1551
Raluka și Lilian Cărăuș

_MG_1494
Speak și Cocuța

_MG_1422
Muneer și Stela Domnițanu

_MG_1358
Sandra Izbașa și Petrișor Ruge

_MG_1278
Nicolai Tand și Elena Andreianu

_MG_1212
Vladimir Drăghia și Elena Voscoboinic

_MG_1104
Mihai Ristea și Luiza Comșa

_MG_0978

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Pro-ul nu mai are vedete, dar a ramas cu postacii. 90% din astia care comenteaza mai sus sunt salariati in Pache P. Daca indrazneste unul sa aiba o parere contrara despre subiect ii sar toti in cap. Mai crede cineva in audientele Pro, atata timp cat astia dau filme vechi de zeci de ani si in reluare de sute de ori??? Sa fim seriosi...
 • Sunt vedete (persoane publice ) alaturi de dansatori profesioniști. Toți dansatorii profesioniști fac parte din baletul "Edi Stancu".
 • Aici era vorba de concurenţa între Pro şi Antenă şi hans dacă urmăreau comentariile de pe acest site vedeai că bluemoon îşi apară Antena cu toate fortele, deşi lupta pt. o cauză pierdută. Nu cred că acesta face atâta efort, decât dacă este salariat Intact. PS Facultatea am făcut-o pe timpul răposatului, cred că tu hans te-ai cam chinuit cu bacul şi ai rămas cu sechele...
 • Esti tu ipocrit,ptr ca "in buna traditie a romanului",care vede filmele pe torrente si/sau pirateaza HBO-ul,orice film difuzat la noi este considerat a fi,film redifuzat a 15-a oara!!!
  Pun pariu ca esti unul dintre ei!
  Sa stii,ca si la televiziunile de afara se reiau filmele in veselie,din 2 motive,costul mult micsorat al unui film redifuzat si publicitatea pe care genereaza ptr postul respectiv.
  Intrebare,ce televiziune de la noi da cele mai multe filme no,ProTv sau Antena1?
 • Si acum spun ca transmit16:9,dar de fapt este 4:3.Stiu asta,pentru ca imi pot seta televizorul la,imagine originala,asa ca ceea ce zic ei Hd,va fi un Sd...poate!!!
 • Si pe Cocuta au transformat-o intr-o minoritate plina de repulsie.Si era o femeie asa frumoasa,la Pro!!!Aici chiar au tiganito!!!
 • Măi bluemoon tu nu te-ai săturat să fi aproape singurul care are această părere în comentariile de pe acest site? Vezi că te p...i contra vântului şi s-ar putea să te uzi. Sau îţi dă Varanu' un salariu aşa de bun încât îţi permiţi să te mai uzi din când în când...Eşti penibil
 • e foarte posibil sa-i invinga protv-ul si de data asta. primul film pus la concurenta cu emisiunea e escape plan(2013) cu Schwarzenegger si Stallone. probabil va urma Avatar(2009) si vor avea audienta mai mare cel putin pe publicul comercial.

Trimite un comentariu