Skip to main content

CNA a aprobat două licențe locale ale Pro TV. Membru CNA despre grila Pro TV: „Mă cam sperie ideea că divertismentul la Pro TV va rămâne la fel. Poate îl mai spălați un pic”

 
CNA a aprobat două licențe locale ale Pro TV. Membru CNA despre grila Pro TV: „Mă cam sperie ideea că divertismentul la Pro TV va rămâne la fel. Poate îl mai spălați un pic”
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat prelungirea licențelor terestre Pro TV Bacău și Pro TV Piatra Neamț pentru o perioadă de nouă ani. De menționat că licențele expiraseră încă de la data de 17 august, însă Consiliul nu a mai avut nicio ședință din luna iulie.

Potrivit fișei celor două posturi, atât Pro TV Bacău cât și Pro TV Piatra Neamț retransmit integral postul Pro TV din București.

Adriana Păpureanu, reprezentantul Pro TV: „Cele două stații au făcut parte din proiectul Pro TV de a avea o rețea națională. În principiu ne cam apropiem de finalul acestui proiect și având în vedere trecerea la digital probabil că o să facem toate demersurile necesare pentru a deveni rețea națională.

„În privința programului Pro TV București care este retransmis de cele două stații, își urmează linia cu divertisment, știrile rămân neschimbate și începând din această toamnă grila se va relansa cu show-uri și vor reîncepe celelalte producții care pe timpul verii au fost oprite”, a mai adăugat reprezentantul postului.

Christian Mititelu, membru CNA: „Aveți o grilă aprobată cu 1% programe educative, dar nu ați putut să îndepliniți planul, la culturale, aprobat 0,50%, monitorizat zero. Tocmai într-o zonă a Moldovei care nu are rezultate grozave la Bacalaureat.”

Monica Gubernat, membru CNA: „Mă cam sperie ideea că divertismentul la Pro TV va rămâne la fel. Poate îl mai spălați un pic. Ca să nu mai vorbesc de știri. Șitile de noapte la dumneavoastră reprezintă un necrolog, nu afli decât de decese. N-ar trebui să le numiți știri, poate ar trebui să le numiți necrolog. Poate lucrați un pic la strategia asta”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca la ProTv divertismentul trebuie spalat un pic,la antene trebuie frecat cu peria de scanduri,si nici asa nu ies deseurile rectale! Doamna Gubernat Monica asta nu e cea care a votat impotriva oricarei amenzi date vreodata antenelor?
  • Monico, dar la Antena 1 nu te sperie divertismentul ???!! Abces din rect sau Un show cacacios sunt mai ok ??!! Doamne cata ipocrizie !! Christiane, care e, dar mai precis unde e cultura la Antena 1 ??!! Intreb de Antena 1 deoarece e principalul competitor al PRO-ului
  • Cred ca a citit grila Antenei si a zis din greseala PRO TV :)). Cat despre stiri, doamna Monica, cand aveti timp incercati macar 15 minute sa va uitati la Observator 19, sa vedeti acolo stiri cu morti!

Trimite un comentariu