Skip to main content

Corina Chiriac, emisiune nouă la Naţional TV: Opriţi timpul!

 
corina chiriac
corina chiriac

corina chiriac

Corina Chiriac va avea o nouă emisiune la Naţional TV în această toamnă. Cântăreaţa va lansa în această duminică producţia Opriti timpul!, de la ora 14.00.

Opriţi timpul! va avea în centru povestea vieţii unei persoane de notorietate din showbiz-ul românesc. În fiecare săptămână, Corina Chiriac aduce în prim-plan o vedetă căreia, prin invitaţi din familie, prieteni, colaboratori şi persoane care i-au influenţat cariera, îi conturează povestea vieţii.

În prima ediţie, cea din 21 septembrie, vedeta emisiunii va fi Sebastian Papaiani iar cei care vin să-l omagieze sunt: Rodica Popescu Bitănescu, Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Oana Sârbu şi mulţi alţii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Diana Hanganut Diana Hanganut
    Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă ajute și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: [email protected]. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895

Trimite un comentariu

sus