Skip to main content

DIN ARHIVĂ. Ce scria presa când Mircea Badea a „intrat” În gura presei. Imagini video de când Badea făcea emisiunea cu măsuța la Realitatea TV

 

mircea badea_in gura presei_JN
Captură Jurnalul Național, septembrie 2004

Publicitate

ANIVERSARE. Paginademedia.ro vă prezintă ce scriau ziarele acum zece ani, când Mircea Badea începea emisiunea În gura presei la Antena 3. Totodată, vă prezentăm câteva imagini și mai vechi, din 2001, pe când Realitatea TV (atunci a lui Silviu Prigoană), avea în grilă emisiunea 30 de minute cu Mircea Badea, un program asemănător cu În gura presei.

Ziarele în 2004: Mircea Badea intră "În gura presei"

În urmă cu 10 ani, Jurnalul Național anunța în primele pagini noua emisiune a lui Mircea Badea, În gura presei, la Antena 1. El revenea la postul de televiziune din Băneasa după „mai bine de doi ani de absență”. Emisiunea de 30 de minute era difuzată la miezul nopții, iar pe parcursul zilei avea parte de trei reluări.

„Antena 1 mi-a propus să fac această emisiune și bineînțeles că am acceptat cu mare bucurie, pentru că și eu îmi doream să reîncep colaborarea cu acest post de televiziune. Cred că mă voi descurca în noua postură și voi reuși să ofer telespectatorilor informații, atitudine și comentarii pertinente pe marginea problemelor arzătoare dezbătute de ziare”, spunea Badea la vremea respectivă.

Tot el spunea că satira va fi amprenta personală asupra emisiunii. „Vreau să anunț că totuși nu voi plăti polițe personale prin intermediul acestei emisiuni”

mircea badea_in gura presei_JN (2)

Mircea Badea și sora lui, la Realitatea TV

Mircea Badea și sora lui, Naty, au lucrat acum 10 ani la Realitatea TV. Atunci a apărut 30 de minute cu Mircea Badea, un fel de În gura presei de acum. Sora lui prezenta Monologuri cu Naty.

Mircea Badea, acum 10 ani la Realitatea TV

Naty Badea, acum zece ani la Realitatea TV

Citiți ce a povestit pentru Paginademedia.ro Silviu Prigoană despre Mircea Badea și sora lui Naty, la zece ani de Realitatea TV, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu