Skip to main content

DIN ARHIVĂ. Grilele televiziunilor de-acum 13 ani: Brenciu, Badea și Oreste, emisiuni la Antena 1, Mihaela Rădulescu, la Pro TV

 

grila tv
Captură din Libertatea septembrie 2001 Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Cine erau vedetele TV la începutul anilor 2000? Paginademedia.ro vă prezintă, din arhivă, cum arătau grilele de programe atunci și care eraul vedetele.

Libertatea din 10 septembrie 2001 a avut deschidere de ediție cu emisiunile de toamnă ale posturilor de divertisment. Posturile își anunțau grilele de toamnă. Horia Brenciu era la Antenă, ca și acum, Mihaela Rădulescu, la Pro TV, iar Realitatea TV era în pregătiri pentru lansarea emisiei. Dan Negru tot la Antena 1, iar Virgil Ianțu avea același format la Prima TV, dar cu un nume puțin diferit: Vrei să fii miliardar?

În 2001, Andreea Marin era încă "zâna" Surprizelor, iar Mugur Mihăescu era Garcea de la Pro TV.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva capturi din Libertatea din septembrie 2001.

Horia Brenciu urma să realizeze în toamna lui 2001 un fel de Românii au talent.

Tot în grila Antenei 1 se anunța continuarea emisiunii Noaptea târziu, cu Mircea Badea și Oreste, și Carmen Brumă una dintre asistente. Dana Deac avea tronsonul de dimineață, „Cafeaua cu sare”, iar Academia Vedetelor, cu Dan Negru, „vinovată de cotele ridicate de audiență ale Antenei 1” reintra în grila de toamnă.

TVR avea încă emisiuni care făceau audiență: Surprize, suprize și Iartă-mă.

Pro TV o avea pe Mihaela Rădulescu, cu emisiunea Familie de cinci stele, Seara regăsirii și Vacanța Mare.

În timp ce generalistele își pregăteau grilele de toamnă, Realitatea TV se pregătea de lansare. Simona Bălănescu urma să prezinte știrile orei 18.00, iar doi membri ai grupului Vouă se ocupau de matinal. „Televiziunea noastră va încerca să fie suma canalelor Euronews, CNN și Discovery, adică vom îmbina știrile cu documetarele de larg interes”, spunea la vremea aceea directorul executiv Ionel Bara.

DSCF2840
Captură din Libertatea septembrie 2001 Foto: Paginademedia.ro

DSCF2833
Captură din Libertatea septembrie 2001 Foto: Paginademedia.ro

DSCF2843
Captură din Libertatea septembrie 2001 Foto: Paginademedia.ro

DSCF2834
Captură din Libertatea septembrie 2001 Foto: Paginademedia.ro

DSCF2846
DSCF2847

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • am si eu o intrebare daca se poate sa postati audientele serialelor,emisiunilor etc in fiecare saptamana -exemplu audiente din saptamana 1 si 7 septembrie,8 si 14 septembrie si tot asa,vrem sa stim ce rating au in fiecare saptamana
  • vreau si eu programul tv din aceasta revista Libertatea daca se poate pt televiziunile(acasa tv,prima tv,pro tv,antena 1,tvr 1 si tvr 2)daca se poate,sunt curios sa stiu cum era program tv la fiecare televiziune,multumesc.
  • ce vremuri,ce timpuri mircea radu era la din dragoste ,raluca moianu cu iarta-ma ,inainte de 2001 mihaela radulescu era cu steaua ta norocoasa singura care a reusit sa o bata pe imbatabila ,,surprize ,surprize,, la audienta ,dan negru avea academia vedetelor la antena 1 brenciu era cu gong show asa se nume emisiunea ,teo venea la pro tv cu prima ei emisiune pe 16 octombrie 2000....mi-e dor de acele timpuri si vremuri si le-as da oricand pe cele de acum !

Trimite un comentariu