Skip to main content

Intact explică de ce surorile Voiculescu și-au retras unele contestații legate de dosarul ICA: în complet ar fi fost judecătoarea Camelia Bogdan

 

IntactMediaCenter_3

Publicitate

Intact Media Group a reacționat după ce în presă au apărut știri despre retragerea unor contestații formulate de către Camelia și Corina Voiculescu împotriva dispozițiilor din dosarul legat de privatizarea ICA.

Renunțarea în cauză nu vizează toate contestațiile depuse împotriva hotărârii nr.888/08.08.2014 și cu atât mai puțin, nu reprezintă renunțări la demersurile judiciare menite să desființeze actul fără precedent al Curtii de Apel Bucuresti, au precizat reprezentanții Intact.

„Necesitatea acțiunii a fost determinata de prezența în completul care ar fi trebuit să judece aceste contestații a doamnei judecator Camelia Bogdan. In cadrul dosarului ICA aceasta si-a solutionat singura propriile cereri de recuzare, respingandu-le ca inadmisibile, precum si contestatiile formulate impotriva propriilor masuri”, se mai arată în poziția trustului.

„Avand în vedere lipsa evidentă a unor garanții de imparțialitate din partea magistratului Camelia Bogdan, renunțarea la contestațiile îndreptate împotriva hotărârii, ce urmau a fi soluționate de domnia sa, devine firească”, au mai adăugat reprezentanții Intact.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu