Skip to main content

Jurat la X Factor vinerea și prezentator duminica. Horia Brenciu va fi gazda show-ului Dansează printre stele

 

Horia Brenciu
Prezentatorul show-ului „Dansează printre stele”, care debutează duminică la Antena 1, va fi Horia Brenciu, cel care este și jurat X Factor. El revine în ipostaza de prezentator al unui show după 10 ani, anunță postul Antena 1.

Publicitate

Horia Brenciu: „În ultima perioadă, postura de jurat m-a obligat să mă uit mai mult în ochii concurenților. Duminică seara va trebui să mă uit în ochii telespectatorilor. Sincer, mi-era puțin dor de asta. Rolul de antrenor îmi place, dar nu l-am uitat pe cel de amfitrion. Vorba aia, cu el am debutat acum 21 de ani.”

Brenciu a acceptat propunerea de a prezenta acest show pentru că știa formatul, despre care declară că e ceva mai mult decât tot ce s-a făcut până acum în materie de format de dans, anunță postul de televiziune. “E în direct, dinamic, are muzică live și perechi care știu să danseze și se bat pentru un premiu care dublează competiția. Dacă la „X Factor” trebuie să scot în evidență fiecare elev din echipa mea, aici, la „Dansează printre stele”, toți concurenții sunt ai mei, adică trebuie să îi susțin pe toți, necondiționat”, a mai declarat Horia Brenciu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Evident ca da. Daca dam crezare zvonurilor ca e platit cu o suma fixa (si consistenta) indiferent de proiectele in care il implica, e de inteles decizia antenelor de a-i folosi la maxim. Nu le-a adus locul 1, dar macar sa le aduca profit. Nu stiu daca la sfarsit de an, Horia va fi in castig. A pierdut contractul cu UPC si nu stiu daca publicul antenei se va inghesui sa cumpere bilete la concertele lui. Eu ii urez sanatate si forta de munca!
  • Credeti ca mascariciul de Brenciu stie sa vorbeasca cel mai tare este Pavel BARTOS . PRO tv este cel mai tare nu o LATRINA unde intra asa zise vedete .Imi pare bine ca au plecat toti mediocri de la Pro tv. Mona era o NULITATE brandul pro o facea vedeta .
  • fiti atenti aici .Brenciu a acceptat propunerea de a prezenta acest show pentru că știa formatul, despre care declară că e ,,ceva mai mult decât tot ce s-a făcut până acum în materie de format de dans´´, anunță postul de televiziune. o dar vai al cui ar fi acest audi a seiz ,,,sper ca imi intelegi gluma .
  • Cred ca Horia radiaza de fericire! A plecat din ProTV suparat pe Mona si acum lucreaza la Antena chiar in emisiunile conduse de aceeasi Mona. Ce ironica e uneori soarta!
  • Gura pacatosului adevar graieste!
    Sa-i spuna cineva si lui Horia ca nu mai e unul dintre "antrenorii" de la Vocea, ci unul dintre juratii / "mentorii" de la X Factor.
  • mai horia, erai antrenor si aveai echipa la Vocea romaniei, nu la X Factor. Aici esti jurat si mentor pentru o categorie de varsta ;)

Trimite un comentariu