Skip to main content

Mădălin Voicu: „Dacă aș fi în situația dumneavoastră mi-aș da demisia”. Tănase: „Consider îndemnul ca o presiune politică”

 

Madalin VoicuDiscuții între președintele TVR și deputații din Comisia de Cultură a Camerei Deputaților. Mădălin Voicu, de la PSD, i-a spus șefului TVR că dacă ar fi în locul său, și-ar da demisia. În schimb, Stelian Tănase a declarat că ia acest „îndemn” ca pe o presiune politică.

Publicitate

Mădălin Voicu: „Atunci când nu poți face ceva sau când nu reușești să-ți duci la capăt un proiect, înseamnă că nu poți... nu că nu ai vrea, nu judec pe nimeni de rele intenții, dar înseamnă că nu aveți suficient de multă forță, dar și imaginație să găsiți calea cea mai scurtă cât se spinoasă ar fi ea, ca lucrurile pe care le-ați propus să le fi rezolvat.(...) Știți să puneți piciorul în prag, dar nu mă așteptam să fugiți pe ușa din dos. Domnule, președinte, nu vă cer nimic, dar vă spun cum aș face eu, dacă aș fi în situația dumneavoastră, așa cum intempestiv ați fost luat din pat și ați fost adus aici la audieri pentru a accepta funcția de președinte, eu tot așa de repede și pe nepusă masă mi-aș da demisia. Eu! E problema dumneavoastră cum gândiți și care sunt argumentele pro sau contra. Eu cred că este cel mai natural și mai sincer îndemn.”

Stelian Tănase: „Eu consider acest îndemn ca pe o presiune politică. Eu consider acest îndemn, de a-mi da demisia, o presiune politică”

Theodor Palelologu, membru al comisiei, neafiliat: „E cât se poate de evident că PSD-ul, de față cu toată lumea, vrea să-l dea afară pe Stelian Tănase de la Televiziune. Vor să scape de el de la televiziune, acum. Și din luarea de cuvânt a preietenului Mădălin Voicu, și din luarea de cuvânt mai devreme a unui dintre principalii purtători de cuvânt ai campaniei (Mihai Sturzu - n.r.). Dincolo de orice bilanț al domnului Stelian Tănase la televiziune. De reforme am tot auzit în comisia asta de ani de zile. Acesta este un fapt pe care îl vedem chiar acum: „Hai, pleacă cât mai repede”, asta ne-au spus colegii de la PSD.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • presupun, in prostia mea nemarginita, ca domnul madalin voicu ar fi exact ce i-a recomandat medicul televiziunii romane. :( de cand s-a luat irina radu de tanase, am inceput sa tin cu tanase.

Trimite un comentariu