Skip to main content

MasterChef debutează astăzi la Pro TV. Cu cine va concura show-ul

 

Chefii MasterChef
Pro TV intră în grila de toamnă. Cel de-al cincilea sezon al show-ului MasterChef începe de astăzi la Pro TV, cu un nou juriu și o nouă echipă de producție. E prima emisiune de divertisment din acest sezon a Pro-ului, fără Mona Segall „la cârmă”.

Publicitate

Prima ediție a show-ului va fi difuzată de la 20.30, următorul episod fiind difuzat pe 22 septembrie, de la aceeași oră. Începând din 29 septembrie, MasterChef va avea câte două ediții pe săptămână, în zilele de luni și marți.

Primul episod al MasterChef va fi însoțit și de un concurs cu 10 premii în valoare totală de 10.000 de euro. Pentru a intra în posesia lor, telespectatorii trebuie să descopere unul din cele patru cuvinte cheie afișate în timpul emisiunii. În maximum zece minute de la apariția pe micul ecran, aceștia pot trimite un SMS cu tarif normal la 1872 și pot câștiga un card de cumpărături de 1.000 de euro.

Show-ul are din acest sezon un nou juriu, după ce foștii masterchefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Sărlătescu, au părăsit Pro-ul pentru o emisiune la Antena 1. Astfel, noii jurați sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

Cu cine se va bate show-ul MasterChef: 

  • Antena 1 a programat în această seară o comedie - Mr Bean în vacanță.
  • TVR 1 va avea o emisiune de dezbatere, Vorbește liber!, urmată de Biziday, de la 22.10.
  • Kanal D va difuza un serial turcesc, Trădarea, cu începere de la ora 20.00.
  • Prima TV are un film românesc, Dumbrava minunată, de la 22.30.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu