Skip to main content

MasterChef debutează astăzi la Pro TV. Cu cine va concura show-ul

 
Chefii MasterChef
Chefii MasterChef

Chefii MasterChef

Publicitate

Pro TV intră în grila de toamnă. Cel de-al cincilea sezon al show-ului MasterChef începe de astăzi la Pro TV, cu un nou juriu şi o nouă echipă de producţie. E prima emisiune de divertisment din acest sezon a Pro-ului, fără Mona Segall „la cârmă”.

Prima ediţie a show-ului va fi difuzată de la 20.30, următorul episod fiind difuzat pe 22 septembrie, de la aceeaşi oră. Începând din 29 septembrie, MasterChef va avea câte două ediţii pe săptămână, în zilele de luni şi marţi.

Primul episod al MasterChef va fi însoţit şi de un concurs cu 10 premii în valoare totală de 10.000 de euro. Pentru a intra în posesia lor, telespectatorii trebuie să descopere unul din cele patru cuvinte cheie afişate în timpul emisiunii. În maximum zece minute de la apariţia pe micul ecran, aceştia pot trimite un SMS cu tarif normal la 1872 şi pot câştiga un card de cumpărături de 1.000 de euro.

Show-ul are din acest sezon un nou juriu, după ce foştii masterchefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Sărlătescu, au părăsit Pro-ul pentru o emisiune la Antena 1. Astfel, noii juraţi sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

Cu cine se va bate show-ul MasterChef: 

  • Antena 1 a programat în această seară o comedie - Mr Bean în vacanţă.
  • TVR 1 va avea o emisiune de dezbatere, Vorbeşte liber!, urmată de Biziday, de la 22.10.
  • Kanal D va difuza un serial turcesc, Trădarea, cu începere de la ora 20.00.
  • Prima TV are un film românesc, Dumbrava minunată, de la 22.30.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Hmm...cumintel... Interesant, dar daca Hell's Kitchen va fi difuzat in aceeasi zi voi alege ultima varianta, asa cum voi alege Vocea Romaniei in detrimentul X Factor.
  • Audientele de sambata nu le postati?Ar fi interesant sa vedem ce audienta a facut Antena 1 cu "Te cunosc de undeva" ...
  • in seara asta protv castiga lejer. de saptamana viitoare, se schimba treaba. totusi, cred ca turcii de la KD le-ar putea pune probleme asta seara.
  • Posturile concurente n-au minic de speriat seara asta. ProTV va avea peste un milion jumate de telespectatori. Juriul îmi pare OK, să vedem și concurenții.

Trimite un comentariu

sus