Skip to main content

Narcisa Iorga, după ce a fost informată că este urmărită penal: „Vă asigur că nu am absolut nicio legătură cu faptele de corupţie în sensul obţinerii de foloase necuvenite”

 
narcisa iorga_EVZ
narcisa iorga_EVZ

narcisa iorga_EVZ

Publicitate

Narcisa Iorga, membru CNA, care a fost astăzi pusă sub urmărire penală într-un dosar care-l vizează şi pe deputatul Viorel Hrebenciuc, a reacţionat pe pagina sa de Facebook. „Vă asigur că nu am absolut nicio legătură cu faptele de corupţie în sensul obţinerii de foloase necuvenite”, a subliniat Narcisa Iorga.

Narcisa Iorga este acuzată că, în calitate de membru CNA, ar fi instigat la infracţiunea de folosire a influenţei.

Mai exact, ea l-ar fi îndrumat pe primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan „Pinalti”, la ce cunoştinţe politice să apeleze pentru a influenţa votul anumitor membri, pentru ca acesta să recupereze licenţa postului Giga TV. „În acest context, printre oamenii politici nominalizaţi de Narcisa Iorga, s-a numărat şi parlamentarul Viorel Hrebenciuc”, se arată în comunicatul DNA (detalii AICI).

Licenţa Giga TV a fost ridicată de CNA la data de 17 septembrie 2013, iar după două săptămâni membrii forului au revenit asupra votului.

Declaraţia integrală a Narcisei Iorga, în continuare: 

Procedura penală prevede şi posibilitatea scoaterii de sub urmărire penală, atunci când se constată că fapta ori vinovăţia nu există. Am toată disponibilitatea de a coopera cu DNA. Am convingerea că probele pe care le voi pune la dispoziţia anchetatorilor vor clarifica situaţia. Legislaţia audiovizualului are anumite particularităţi, la fel şi calitatea de membru al CNA în raport cu alte autorităţi publice.
Vă asigur că nu am absolut nicio legătură cu faptele de corupţie în sensul obţinerii de foloase necuvenite. Am militat întotdeauna pentru respectarea legii şi nu împotriva legii . La fel şi în acest caz.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Demisia ! De mana cu madam TAtoiu...pardon ,GEorgescu
  • geo geo
    Ca doar nu te-au chemat cei de la DNA sa te cunoasca si sa serveasca o cafeluta cu tine...pe bune...chiar ne iei de prosti?
  • tbancu tbancu
    Asta e din categoria ''nu a lovit copilul cu pumnul''
  • Ring Ring
    Si cetatenii Romaniei ar putea sa va asigure la randul lor, doamna Iorga, ca Romania nu a trecut niciodata prin comunism si nici prin monarhie

Trimite un comentariu

sus