Skip to main content

Narcisa Iorga, după ce a fost informată că este urmărită penal: „Vă asigur că nu am absolut nicio legătură cu faptele de corupție în sensul obținerii de foloase necuvenite”

 

narcisa iorga_EVZ

Publicitate

Narcisa Iorga, membru CNA, care a fost astăzi pusă sub urmărire penală într-un dosar care-l vizează și pe deputatul Viorel Hrebenciuc, a reacționat pe pagina sa de Facebook. „Vă asigur că nu am absolut nicio legătură cu faptele de corupție în sensul obținerii de foloase necuvenite”, a subliniat Narcisa Iorga.

Narcisa Iorga este acuzată că, în calitate de membru CNA, ar fi instigat la infracţiunea de folosire a influenţei.

Mai exact, ea l-ar fi îndrumat pe primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan „Pinalti”, la ce cunoștințe politice să apeleze pentru a influența votul anumitor membri, pentru ca acesta să recupereze licența postului Giga TV. „În acest context, printre oamenii politici nominalizaţi de Narcisa Iorga, s-a numărat şi parlamentarul Viorel Hrebenciuc”, se arată în comunicatul DNA (detalii AICI).

Licența Giga TV a fost ridicată de CNA la data de 17 septembrie 2013, iar după două săptămâni membrii forului au revenit asupra votului.

Declarația integrală a Narcisei Iorga, în continuare: 

Procedura penală prevede și posibilitatea scoaterii de sub urmărire penală, atunci când se constată că fapta ori vinovăția nu există. Am toată disponibilitatea de a coopera cu DNA. Am convingerea că probele pe care le voi pune la dispoziția anchetatorilor vor clarifica situația. Legislația audiovizualului are anumite particularități, la fel și calitatea de membru al CNA în raport cu alte autorități publice.
Vă asigur că nu am absolut nicio legătură cu faptele de corupție în sensul obținerii de foloase necuvenite. Am militat întotdeauna pentru respectarea legii și nu împotriva legii . La fel și în acest caz.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu