Skip to main content

(P) Site-ul PeSurse.ro se transformă în PSnews.ro. "Ne-am propus o desprindere de trecut şi eliminarea unor confuzii"

 

PSnews

Publicitate

(P) Echipa redacțională a site-ului de știri Pesurse.ro a decis în această perioadă să lanseze un nou proiect media, în urma unui amplu proces de rebranding. Pesurse.ro și-a schimbat în urmă cu doar câteva zile numele în PSnews.ro, după ce la începutul acestui an, portalul de știri a fost preluat de compania de consultanță Inventus Research.

“Întreaga echipă redacţională a lucrat pe perioada lunilor de vară la un amplu proiect de rebranding, generat de dorinţa de a oferi un produs mai complet, mai amplu şi mai credibil în spaţiul media din România”, a declarat Anca Mireanu, redactor- șef al PSnews.ro.

”În egală măsură, ne-am propus o desprindere de trecut şi eliminarea unor confuzii, des întâlnite, cu un alt site aparent similar, dar profund diferit în ceea ce priveşte conţinutul editorial. Litigiul existent pe această temă nu va influenţa, în acest fel, aprecierea calităţii materialelor generate de către echipa noastră redacţională”, mai precizează cei de la PSnews.ro, explicând astfel motivele care au stat în spatele deciziei de a modifica denumirea portalului de știri.

Prin intermediul aceluiași comunicat, Anca Mireanu, redactor șef al PSnews.ro și director general al companiei Inventus Research, dă asigurări că echipa de jurnaliști pe care o coordonează va continua anchetele jurnalistice ce îi vizează direct pe politicieni:

PSnews.ro își propune să aducă în atenția publicului cititor anchete jurnalistice bine făcute, dezvăluiri fundamentate pe fapte și informații concrete, analize și interviuri corect relatate, dar și cele mai importante știri din agenda zilei.”

În cadrul noului proiect media gândit de echipa redacțională a PSnews.ro, aceeași care a lucrat și în perioada premergătoare rebrandingului din această toamnă, vor colabora și jurnaliști cu nume sonore din România.

În afară de domeniile consacrate cum ar fi politică, social, economie, externe sau lifestyle, cei de la PSnews.ro au decis să prezinte săptămânal interviuri în exclusivitate cu politicieni, dar și cu personalități marcante din afara spectrului politic. O altă secțiune pe care echipa redacțională a Psnews.ro încearcă să o dezvolte în această perioadă este cea a editorialelor semnate de nume sonore din presă, dar și din societate românească.

„Am gândit acest proiect nou, Psnews.ro va înseamna întâi de toate mijlocul prin care ne propunem să aducem în atenția publicului cititor anchete jurnalistice bine făcute și bine documentate, dezvăluiri în exclusivitate, fundamentate întotdeauna pe fapte și informații concrete, verificate. În același timp, ne vom axa și pe analize proprii și interviuri corect relatate.

Strategia noastră, care este gândită pe termen mediu și lung si are drept principală țintă păstrarea unui standard ridicat prin prezentarea acelor aspecte necunoscute publicului, pe care politicienii ar face orice să le facă dispărute”, a precizat redactorul șef al PSnews.ro, Anca Mireanu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • isi schimba numele, dar naravul...
    m-a uimit ca nu sunt comentarii la articolele lor, am scris unul care nu a aparut nici dupa 2 zile, a fost "moderat" desi nu continea injurii sau injuraturii. le aduceam la cunostinta cu fapte ca sunt "in eroare".
    sa fie sanatosi cu cei 10 cititori pe care ii au

Trimite un comentariu