Skip to main content

PE SCURT DE LA CNA. Forul a aprobat prelungirea mai multor licențe Radio ZU, Kiss FM și Antena 1. Fuziunea PV TV și Fishing&Hunting, aprobată

 

CNA
Consiliul Național al Audiovizualului a organizat astăzi o ședință pentru a rezolva chestiuni tehnice, precum prelungiri de licență sau aprobări de grile de programe.

Publicitate

Ședința s-a ținut în prezența membrilor: Viorel Vasile Buda (vicepreședinte), Monica Gubernat, Lorand Turoș, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea.

Laura Georgescu, președintele CNA, și Florin Gabrea au fost absenți.

Forul a aprobat pentru societatea Grupul Media Camina SRL București prelungirea licențelor posturilor Radio Zu Mahmudia Delta, Ploiești, Constanța, Eforie Nord, Slobozia și Oradea.

În cazul Antena TV Group CNA a aprobat prelungirea licențelor Antena 1 Iași, Mediaș, Baia Mare.

Membrii CNA au votat prelungirea pe o perioadă de nouă ani a licențelor S.C. P7 S7 Radio Holding SRL pentru Kiss FM Roman și Magic FM Sf. Gheorghe.

Totodată, Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat fuzionarea posturilor PV TV și Fishing&Hunting. Cedarea s-a făcut de la Tematic Cable, care a cedat licența către S.C. Fishing&Hunting Tematic SRL.

Victor Hodorog, Tematic Cable: E vorba despre o fuziune între canalul PV TV și canalul Fishing&Hunting. În urma fuziunii, programele se combină, se mărește producția locală în România și producțiile europene. Se face cedarea deoarece în urma fuziunii au intervenit și alți parteneri. Se dorește distribuția într-o nouă companie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu