Skip to main content

Prima confruntare Vocea României-X Factor, câştigată de show-ul de pe Pro TV. Ce diferenţă a fost între Pro TV şi Antena 1

 
Vocea X Factor
Vocea X Factor

Vocea X Factor

Publicitate

AUDIENŢE. Prima confruntare directă dintre Vocea României şi X Factor a fost câştigată de emisiunea de pe Pro TV.

La oraşe, Vocea de pe Pro şi X Factor de pe Antena 1 au fost apropiate: doar un punct de rating a avut în plus show-ul de pe Pro. Diferenţa dintre Voce şi X Factor (aflat la debutul sezonului cu Horia Brenciu şi Ştefan Bănică) a fost însă mai mare la nivel naţional şi pe targetul comercial.

Cele două emisiuni s-au intersectat pe aproape toată durata lor (X Factor a fost puţin mai lung, cu aproximativ 20 de minute)

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV  de ieri, pe intervalul de intersecţie Vocea României-X Faxtor (20.30-22.55):

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, Vocea României a fost urmărită de peste 1,7 milioane de români în fiecare minut. Pe intervalul în care s-au intersectat, X Factor era vizionat de aproape 1,4 milioane de telespectatori pe minut. Pe locul trei a fost Kanal D, care l-a avut pe Suleyman în cea mai mare parte a intervalului orar.

Vârf naţional Vocea României: 2,46 milioane de români (13,3 rating) la ora 21.46.

Vârf naţional X Factor: 2,04 milioane de telespectatori (11), la ora 22.49.

URBAN. Diferenţă mai mică la oraşe între Vocea României şi X Factor. Emisiunea de pe Pro TV a avut puţin peste un milion de orăşeni pe minut medie (adică 10%). În acelaşi timp, la X Factor erau 905.000 de telespectatori, ceea ce înseamnă rating 9.

Vârf urban Vocea României: 1,42 milioane telespectatori (14,1 rating) la ora 21.46

Vârf urban X Factor: 1,4 milioane de telespectatori (14), la ora 22.49.

COMERCIAL. Vocea României a avut mai mulţi telespectatori decât X Factor şi pe segmentul comercial. La Pro TV se uitau la show, în fiecare minut, 605.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani. La Antena 1 erau 467.000.

Audienţa posturilor TV, vineri, 19 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României-X Factor (20.30-22.55), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.708.000 9,2 19
2 Antena 1 1.396.000 7,5 15,5
3 Kanal D 958.000 5,2 10,7
4 Antena 3 516.000 2,8 5,7
5 National TV 324.000 1,7 3,6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, vineri, 19 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României-X Factor (20.30-22.55), în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.009.000 10% 20,4
2 Antena 1 905.000 9 18,3
3 Kanal D 583.000 5,8 11,8
4 Antena 3 292.000 2,9 5,9
5 Naţional TV 160.000 1,6 3,2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, vineri, 19 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României-X Factor (20.30-22.55), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 605.000 12 27,5
2 Antena 1 467.000 9,3 21,2
3 Kanal D 174.000 3,5 7,9
4 Prima TV 92.000 1,8 4,2
5 Acasa 84.000 1,7 3,8

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    La vocea României e u nene în juriu care n-are ce căuta acolo. Mai îl aduceau pe frati-su, pe Ionuț Chirilă, are mai mult umor. Involuntar, desigur, dar e mai haios.
  • gelu gelu
    Bai fratilor, oricat ar face rating X Factor, il face nerespectand niciun fel de format de afara, facand doar circ pe post, pe cand Vocea face rating aratand voci remarcabile. Ma intreb ce o sa se intample cu ratingul lui X Factor, cand isi vor termina circarii de tip Romanii au talent. Cu ce voci o sa ramana? Vai de capul celor care au gandit rahatul asta de continut. Lui Banica ii era rusine ca e in juriu, iar Brenciu nu stiu cat o sa se mai prefaca ca ii place ce vede. Doar Delia se simte bine in prezenta oricaror paragladine, ca ea saraca nu isi da seama de valoare.
  • zicO zicO
    s-au vazut schimbari la xfactor. mai intai, a parut ca a imprumutat putin din "romanii au talent" ,s-a mers pe aducerea unor afoni ,unor ciudati, pt a distra masele. a iesit un hibrid intre cele doua show-uri. apoi spectacolul mult mai bine luminat, ma saturasem de tipicul antenei (preluat si de Kanal D vad, la KidSing) de a intuneca totul in jur, in afara de juriu si concurenti. te dureau ochii, te apuca somnul inainte. brenciu este un showman, banica un pic fortat, dar la fel este si chirila in partea cealalata, parca incearca prea mult sa il imite pe brenciu. cred ca xfactor ar castiga batalia cu vocea, daca ar aduce in juriu si un artist tanar si in voga. banica si brenciu sunt sariti de 40 de ani, asa ar apela la o audienta mai tanara, mai generatia pro (chiar si cu problemele de lib romana firesti la aceasta tanara generatie :) ). diferentele sunt mici, cred ca in timp, antena va incepe sa castige si ea lupta audientelor. repet, chichița sta in asemanarea usoara cu "romanii au talent." juriul nu se mai poate schimba, daca erau destepti, aduceau in locul lui banica un calin goia sau il pastrau pe cheloo. protv are atuul tineretii in juriu ,a unor tipi tineri si in voga. xfactor are atuul unei libertati mai mari in aducerea concurentilor, pt ca la voce conteaza doar vocea pt ca scaunele sunt intoarse, deci nu poti aduce ciudati, la xfactor iti permiti sa selectezi afoni care sa distreze lumea, pt ca auditiile sunt mai putin restrictionate.
  • Sebi Sebi
    Vocea Romaniei nu se poate compara cu x factor de la antena 1. Poate faca show-ul era la pro tv arata altfel . Am mutat de cateva ori pe antena 1 aseara , si nu am stat mai mult de 2 minute.
  • bluemoon1234 bluemoon1234
    Hai ca datorita comentariului asta iar ai ce manca azi si maine.Bravo.Oricum x factor a fost fff interesant aseara.Desi promourile aratau ca o sa fie o emisiune naspa,a fost chiar o emisiune frumoasa,interesanta.Felicitari.
  • Lucian Lucian
    Era de asteptat :) E mult mai bun show-ul "Vocea Romaniei". It's all about content ;)
  • mad79 mad79
    Vocea a fost VOCEA SERII!!!
    Antena1,a crezut ca luand resturile aruncate de ProTv ii va aduce si calitatea.Execrabil showul de pe A1,juriul nu are nici o chimie intre ei,concurentii sunt alesi pe picior cu exceptia a trei voci bune,in rest tot o apa si un pamant.
    Am facut aseara efortul de a ma uita in paralel la ambele showuri,dar am fost profund dezamagit de'spectacolul',de pe A1,asa ca de saptamana viitoare aleg numai Vocea!!!
  • ionut ionut
    Poi cum ti-a placut Vocea daca nu ai vazut xfactor?
  • gigi gigi
    XFactor este o caricatura de show, nivelul concurentilor fiind de la mediocru pana la afoni in totalitate. Cred ca ratingul A1 a fost facut de catre fanele Brenciu&Banica si au mai fost probabil unii care au urmarit emisiunea din curiozitate sau pentru a se amuza pe seama acelora care se faceau de ras pe scena XFactor. Avantajul Antenei 1 este ca intr-o tara de manelisti, asa cum e Romania, faci rating si cu o emisiune gen XFactor(varianta romaneasca).
  • dan sp dan sp
    ce bine stii sa citesti! In articol scrie ca intervalul de intersectie a durat pana la 22.55.
  • ana ana
    aiurea, crapati deja de oftica? Vocea e deasupra si mai ales ca a disparut din juriu circarul sef Brenciu.
  • ardei ardei
    Propun mutarea X tractor pe antena3 si sa participe si gadea. Vor face praf audienta..
  • Adi Adi
    La vocea României e u nene în juriu care n-are ce căuta acolo. Mai îl aduceau pe frati-su, pe Ionuț Chirilă, are mai mult umor. Involuntar, desigur, dar e mai haios.
  • Oana Oana
    Eu m-am uitat la Voce si la sfarsit am mutat pe X factor. Sunt fan Vocea dar X Factor m-a surprins. O sa ma uit la reluare.
  • Dan Dan
    Nu am rezistat sa ma uit la mai mult de 5 minute din X Factor. Oribil. Si din ce am vazut pe net, concurentii sunt mult sub mediocritate.
    Pot sa aduca pe cine vor ei, emisiunea asta tot un jeg ramane.
    Ma uitam aseara pe Facebook unde postarile de pe pagina X Factor strangeau 1000 de like-uri in timp ce postarile de la Vocea Romaniei doar 200. Apoi am vazut de la cine sunt acele like-uri si m-am lamurit. Se pare ca fanii infocati X Factor sunt fie fara buletin, fie putin mai colorati,cu nume de genul "Pysikutza Tah". Nu au nici cele mai vagi notiuni legate de gramatica limbii romane.
    Vocea Romaniei si publicul ei >>>> X Factor.
    Daca ambele emisiuni nu s-ar bate cap in cap ar avea ambele posturi de castigat, dar era necesara o astfel de confruntare, ca sa se lamureasca antena cum sta treaba cu "marile transferuri".

Trimite un comentariu

sus