Skip to main content

Radu Banciu despre dezvăluirile lui Turcescu: „ A fost strâns cu ușa, șantajat în ultimul hal, ca la cămătari”. Badea, mai reținut

 

radu banciuCe au spus "pamfletarii" despre cazul Robert Turcescu? Radu Banciu, colegul lui de la B1 TV, l-a criticat dur. În schimb, pe Antena 3, Mircea Badea a fost ceva mai reținut: " jocul acesta este foarte bizar. Sunt multe elemente complicate", a spus realizatorul În gura presei.

Publicitate

Banciu și Badea despre Turcescu, în continuare:

Radu Banciu l-a criticat dur pe Robert Turcescu după ce a dezvăluit în emisiunea de aseară că a fost ofițer sub acoperire. „Ați fost martorii unui denunț fără pic de onoare a unuia care s-a pretins mai bine de 10 ani un deontolog al acestei meserii. Un om fără scrupule care și-a mințit colegii, familia, angajatorii că-și făcea meseria”, a spus Banciu în emisiunea sa de duminică seara.

„A venit la televiziunea lui, după ce a fost șantajat să recunoască că e un fariseu. A fost strâns cu ușa, șantajat în ultimul hal, ca la cămătari. Turcescu a fost un fariseu și o jivină până în ultima lui secundă a carierei lui de jurnalist. Faptul că a ținut 10 ani ascunsă această treabă, după ce a fost deconspirat în 2012 la Antena 3, deci a mai ținut-o încă doi ani de atunci, arată că e la fel de laș ca oamenii politici. El a fost forțat, pentru că dacă nu recunoștea, nu mai avea de trăit”, a mai spus Banciu.

„El devenise incomod în modul în care făcea campanie deșănțată. Era un om incomod, uns cu toate alifiile. Sunt singurul jurnalist care l-a înjurat pe Robert Turcescu pe propriul post. L-am înțepat de atâtea ori”, a continuat el.

„Mie mi-e frică de faptul că el și-a negociat și această ultimă plecare. Ce a spus Robert Turcescu azi e vârful icebergului, el n-a spus practic nimic despre el, numai el știe ce se ascunde în spatele acestui eveniment. Nu l-am mai văzut așa speriat niciodată”, a adăugat jurnalistul.

Mircea Badea: "jocul acesta este foarte bizar. Sunt multe elemente complicate"

Pe de altă parte, Mircea Badea nu a făcut prea multe comentarii pe subiectul Turcescu.

„Robert Turcescu a acționat la ordin. Repet: jocul acesta este foarte bizar. Sunt multe elemente complicate. Vom comenta mâine mai pe larg această mocirlă a prefăcătoriei în care se scaldă niște tărâturi care pretind a fi forme de viață umane. Îmi este foarte scârbă”, a spus Badea în emisiunea În gura presei, de aseară.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu